perfect coat

12/19/2011

1+2) vj-style, 3) Miss Selfridge, 4) F&F

Nejradši bych měla ve skříni všechny čtyři...ale už mám jeden z nich objednaný, teď jen doufat, že mi bude sedět. Chtěla jsem kabát, který by vypadal stejně dobře rozepnutý jako zapnutý. Vypasovaný střih, přírodní barva, kvalitní materiál a zajímavý detail. Vybrat dobře padnoucí kabát není žádná sranda. Minulý rok jsem ho tak neúnavně sháněla v černé, až mi do oka padnul jeden ve slevách. Délka nad kolena, elegantní střih, hlavně velká klopa, nenápadné zapínání a pásek na zavazování. Vypadá super přes večerní šaty, brzo ho na mě uvidíte. Jen měl jeden detail, poslední velikost, která na mě zbyla, byla 40. Tak jsem stála před zrcadlem, zkoumala střih a rozmýšlela, jsetli ho mám i přesto vzít. To víte, že vzala a doma se pustila do zužování. Naštěstí to dopadlo podle mojí představy a sedí mi perfektně, jen teď čeká na tu pořádnou zimu, která se někde  opozdila :). Líbí se Vám některý z nich a kolik kabátů vlastníte...?

You Might Also Like

12 komentářů

  1. velmi pekné! ja zase chcem poriadne výrazný oranzový len tú latku som este nezohnala ach jaj ale tieto tvoje su tiez prekne :)

    OdpovědětVymazat
  2. První tři jsou dokonalé! Ten druhý bych brala hned!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí první dva, oba jsou překrásné! :))

    OdpovědětVymazat
  4. ten první...

    no...a kabátů mam 5...kožichy a péřáky nepočítam

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  5. kabáty mám dva (šedý a modrý) + klasický trenčkot, parku a dvě kožené" bundy :-)) a po vánocích "k Ježíšku" dostanu ještě prošívanou bundu:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. tak ten prvy.. tak to uz ano... :))) mam chut utekat do obchodu a hladat ten svoj pravy.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. já právě hledala u nás po obchodech tak dlouho, že už mě to přestalo bavit a riskla jsem objednávku z netu...no co, když bude o něco větší, mám praxi ve zužování :D

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Jani, ten stromek jsem koupila v Kika, ale on nebyl na prodej :-D Měli ho tam jen jako dekoraci, ale já se prostě rozhodla, že ho musím mít, takže jsem tam přemluvila vedoucí, aby mi ho prodali :-))) Jinak bílý stromek jsem sháněla strašně dlouho a nikde jsem žádný hezký neviděla, snad jen na mimibazaru jeden zajímavý.

    OdpovědětVymazat
  9. tak ty jsou krásné :-) líbí se mi první tři. na kožíšky moc nejsem :-( a kabáty mám jen 2 černé :-( zoufale málo, musím to napravit ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. vsetky su uplne uzasne!
    www.cookieswardrobe.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den, ten první nemohu nikde najít, opravdu je to vj-style ? Díky za odpověd

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images