Hot or Not?

1/07/2012

Uvažuju nad touhle kabelkou ze Zary. Když jsem jí sháněla předtím, tak mi jí zrovna vyprodali, teď už jí na obchodě zase mají. Byla jsem se na ni znovu mrknout, ale pořád nevím, jestli je to ta pravá, co myslíte? Líbí se mi barva, to že je velká a kožená, ale zatím jsem něměla tak úplně minimalistickou kabelku...tak jí dám ještě  pár dní :)


You Might Also Like

21 komentářů

  1. HOT! už jsem po ní také pokukovala =) podle mě se hodí ke spoustě věcem a hlavně se do ní všechno vejde! :D

    OdpovědětVymazat
  2. tak s outfitem vypadá pěkně, já bych si ji asi ale nekoupila.. :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Mně přijde super, ale trochu mi vadí, že ji ve městě vidím na skoro každé druhé, ať v této barvě nebo v černé... plus nemá zip, ne?

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se taky moc libí, ale píše boo, začíná ji mít každá. Dnes jsem jí viděla na nějaký slečně a byla strašně otevřená, zip žádný, ani patentka nic. Všechno z ní lezlo a navíc si myslím, že by dost přitahovala zloděje...

    OdpovědětVymazat
  5. je uuuzasnaa, aj ja som ju chcela, ale potom som nasla tuto na vj- style, je takmer identicka (alebo uplne), tiez kozena ale za 30 euro:) pokial viem, tak v tej Zare ju bolo dostat za 119 co je trocha predrazene... tu z vj uz mam objednanu :)

    http://www.vj-style.com/vintage-tote-bag-p-705.html

    www.krpceakroj.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbila, ale když nemá zip tak to není ta prvá, jak se znám tak bych ji nosila do školy, takže by šli vidět sešity a spousta harampádí :D Na fotkách je vážně pěkná, ale spíše nepraktická. Navíc komu by se chtělo tahat kabelku celou dobu v ruce? ;)

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem milovník minimalismu, takže za mě jednoznačně HOT, jiné kabelky si ani nekupuju a jsem spokojená s tím, jak se dají kombinovat ;)
    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Má poutko na rameno a ve vnitř je bavlněný vak na zip, takže tak úplně nepraktická není, na tu z VJ-style jsem už taky koukala, jen mě odrazuje ten materiál, koženka toho moc nevydrží...kdyžtak mi dejte tip, jestli jste někde neviděli podobnou větší tašku v téhle barvě :)

    OdpovědětVymazat
  9. mně se moc nelíbí, má takovej zvláštní nepraktickej tvar.

    OdpovědětVymazat
  10. Jdi do ni, mam ji taky a je to jedna z NEJ kabelek.

    OdpovědětVymazat
  11. mne sa pacila este v tej prvej vlne:), ale skusala som si ju a prisla mi na mna velka, navyse je dost tuha, a neviem ci nahodou nemala zips, pokial hej tak v tych miestach bola vdaka tomu zuzena, co ma vzdy dost odradi...navyse mi myslim vtedy pripadalo, ze na to ako je mohutna sa tam toho moc nevleze...

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. http://voilastyling.blogspot.com/2011/11/postman-pat.html tu ju jedna ma, hned na tej prvej fotke naboku je ten zips, ...ved kukni..

    OdpovědětVymazat
  13. je dokonala, mě se moc líbí v černé....M*

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images