Bioderma White Objective Serum

2/10/2012


Zima je nejvhodnější období na bělení pleti. Málo světla a sluníčka už vůbec, takže nehrozí žádné podráždění. S Biodermou mám málo zkušenností, ale o to víc jsem s ní spokojená. Objednala jsem si sadu na noční a denní bělení. Chytrý způsob, jak dosáhnout dobrých výsledků a hlavně rozdílu. Nehodí se jen na pigmentové skvrny, ale i na drobné jizvičky třeba po akné, na které trpím já. O složení se nechci rozepisovat, na chemii jsem nikdy nebyla :D Noční sérum obsahuje kromě patentovaného komplexu i vitamín C, který se v práškové formě přidává až po otevření obalu. Jednoduše se do séra přimíchá. Postupně se uvolňuje do pleti a napomáhá v jejím zesvětlení. Pokud máte citlivější pleť, raději vyzkoušejte vzorek. Vitamín C může citlivou pokožku podráždit. Denní přípravek je ve formě krému. Jemně hydratuje a díky vysokému UV faktoru chrání pleť před vlivem sluníčka. Sérum i krém používám už měsíc. Schválně jsem čekala, jestli uvidím nějaký rozdíl a můžu se pochlubit, že moje pleť vypadá líp. Zdravěji, sjednoceně a hlavně už nespotřebuju tolik korektoru...Nějaké další tipy na zázraky od Biodermy...?

You Might Also Like

9 komentářů

  1. mńa tiež trápia jazvičky a fliačiky po akné... uvažujem nad kúpou bieliaceho pera od Biodermy...:) si ma len utvrdila v kúpe touto recenziou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda že není foto, před a po :) Můžu se zeptat na kolik ti to vyšlo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sadu jsem kupovala na Aukru, takže kolem 600. Foto před nemám, detaily by stejně nebyly vidět. Tomu, kdo má drobné jizvičky, ho můžu ale doporučit. Na vyraznější problémy s pletí je určitě lepší se poradit s dermatologem.

      Vymazat
  3. ja mam vse...jizvicky, akne i pigment..to se mam...ne bioderma je super...ale tyhle belici mi moc nepomohly...nejvic mi pomohl krem od kozare, ktery mi nechal namichat neco specialniho...

    OdpovědětVymazat
  4. Další tipy bohužel nemám ale ten tvůj vypadá úžasně ! :)

    PS.:Budu moc ráda když přijmeš pozvání na mou GIVEAWAY !
    http://c-m-writer.blogspot.com/2012/02/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. toho se trochu bojim...bělící krémy bejvaj agresivní sajrat (i když to platí hlavně v asii)....tak jsem zvědavá na tvuj výsledek

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  6. no v první chvíli jsem si říkala k čemu je to jako dobrý? ale to že je to na flíčky po akné, tak to je pak super dobrý tip na přípravek, přesně tohle potřebuju, hlavně teda ted v zimě kdy ty flíčky v chladu vylézají :-)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, třeba se budeš chtít zúčastnit http://marketatrpisovska.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. bioderma je super.. akurat sa natieram ich kremikmi.. :)

    ps ak mas rada topanky pozyvam ta si ku mne zasutazit.. :)

    http://www.diamonds-fashion.com/2012/02/valentinska-sutaz-vyhraj-topanky-podla.html

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images