Easter decor

4/06/2012


Zimu nemusím, léto miluju, ale jaro je super :) Všechno začíná ožívat, stromy a tráva se zelenají, všude něco kvete a hlavně voní. Těšila jsem se na trhy, nejen na ty velikonoční, na domácí sýry, křupavý chleba, sladké koláče, buchty a čerstvé ryby. Kromě přeměny šatníku na pastelovou zahradu mám i chuť pouštět se do nových věcí, přestat pořád něco odkládat a začít se zase hýbat. Ikdyž tomu teď venku moc nepřeje, těším se na každý teplý den, který můžu alespoň chvíli strávit venku. Na snídaně v posteli nebo v trávě na dece a obědy na zahrádce... Přeji všem krásné Velikonoce, napište, jak si je užíváte vy, nebo co máte na jaru nejradši :)))

You Might Also Like

11 komentářů

  1. ahoj...prajem aj tebe krásne prežitú veľkú noc...tak ja mám jar asi najradšej zo všetkých období...ale takú slnečnú jar...keď nie je ani veľmi teplo, ani zima...a milujem tie vône a rozkvitnuté stromy...a v máji mám narodeniny, tak o to viac mám toto ročné obdobie rada

    OdpovědětVymazat
  2. Téééda, super výzdoba! Taková krasné jarní a svěží. Nechtěla bys přijít i k nám? Nějak mi na podobné dekorace už nezbývá síla:-)
    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  3. Báječně mě navnadily tvé fotky!:)
    Jen škoda, že jsem nemocná a tak žádné "užívání" Velikonoc nebude, normálně jezdívám každý rok do Švýcarska za tetou:)

    OdpovědětVymazat
  4. jou, čeká mě to zítra a neskutečně se těším! :)

    OdpovědětVymazat
  5. je to hezký zvyk,ale příde mi že tahle tradice upadá a je to škoda =(, jinak trávíme Velikonoce u babičky na vesnici, trochu změna od města =)

    OdpovědětVymazat
  6. pro mě jsou velikonoce spíš tím svátkem jara a už se těším až zase vyjde slunce a trochu si zkrášlí pokoj, tys mě úplně navnadila! :)

    OdpovědětVymazat
  7. mnam ta fotka s jidlem!!a vsechny jsou moc hezke:)
    sienastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images