fairy dress

5/28/2012


Přesně tak se v nich cítím. Zamilovala jsem si asymetrické kousky. Mám jedny letní šaty s touhle délkou, nosila jsem je ještě dřív, než se z nich stal trend.  Když zafouká vítr, sukně všude vlaje a já mám pocit, že za chvíli odletím. Ty samé seženete od LOVE, ale to bych nebyla já, abych je nezkusila vytvořit sama. Sice je na ně větší spotřeba látky, ale já z nich mám větší radost, než kdybych si je koupila. Práve proto, že jsou šaty tak jemné, doplnila jsem je páskem se cvočky, velkým collar náhrdelníkem a robustnějšími botami. Tohle je kombinace přesně podle mě. Protože jsem si tenhle střih oblíbila, půjdu ještě do stejných třeba v nějaké pastelové...minty nebo zelené. Jak se vám líbí trend asymetrických šatů a sukní, nosíte je..?

dress DIY, belt secondhand, watch Guess, collar necklace Lindex, clutch vintage, shoes Carvela

You Might Also Like

17 komentářů

  1. tento trend se mi moc líbí, ráda bych nějakou asymetrickou sukni v mentolové nebo lososové barvě :) v zaře jsem viděla šaty dost podobné těm tvým, ale tebe obdivuju za to, že jsi tak zručná a umíš si oblečení ušít podle svých představ:)

    OdpovědětVymazat
  2. WOW, jsi fakt nejlepší, jestli sis je ušila sama! Vypadají dokonale, na té první fotce vypadáš jako z nějaké reklamy z časáku. Fakt bomba!

    OdpovědětVymazat
  3. ty jsi tak šikovná, to neni možný=) (ok, tenhle střih sice neni tak náročnej, ale i tak)...a jsou mnohem lepší než kupovaný...já bohužel umim suprově v ruce, ale stroj je můj nepřítel a tyhle šaty by se "prošily"...asi bych neměla trpělivost.....takže kdyby tě přestaly bavit, máš zájemce:D

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  4. Nenosím protože ani sukni ani šaty nemám. Ale včera mě jedny moc okouzlili v HM . Ale byli zelené a ja zelenou moc nemusím škoda:) Ale já nějaké seženu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som podobné, len v modrej farbe objavila u nás u Vietnamcov za asi 11€ :) Nie sú síce také krásne ako tvoje, ale čo nám, nešikovným jedincom, ostáva? :D
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  6. Moc se ti povedly i ta barva je skvělá. Já nejsem éterický nebo vílí typ :) tak se obavám, že to není pro mě. Ale moc se mi to na ostatních líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jde o to, jak je zkombinuješ, tyhle jsou v tmavé barvě a s drsnějšími doplňky ani moc jemně nepůsobí...

      Vymazat
  7. Tak to se mi opravdu hoooodně líbí! Miluju tuhle barvu, myslím, že nám tmavovláskám fakt sluší. Moc tě obdivuju, bych potřebovala mít takhle šikovnou sestru :D

    OdpovědětVymazat
  8. při pohledu na tebe jsem si uvědomila, že mi chybí vínová v šatníku! :)

    OdpovědětVymazat
  9. To sis dělala? Wow, velký obdiv! Neskutečně ti to sluší, přesně takové od LOVE chci :) A ty botky k tomu, nádhera ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, právě jsem tě začala sledovat, protože seš fakt neskutečně nádherná ženská!! Takhle bych chtěla vypadat a oblíkat se..fakt radost koukat!

    OdpovědětVymazat
  11. prekraaaaasne saty.... farba, strih, ty v nich...vsetko :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc povedené! Dokonce i ty boty vypadají skvěle, i když normálně se mi tento typ nelíbí:-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  13. moc pěkný =)hned bych si u tebe jedny objednala =)

    OdpovědětVymazat
  14. mně taky nesěděl každý, většinou trochu odstávají, ale tenhle z Lindexu je dobře tvarovaný a sedí, měli ho i ve zlaté, cena kolem 300, ale už ho mám nějakou dobu, tak nevím, jestli ho ještě seženeš...a děkuju za milý komentář :)

    OdpovědětVymazat
  15. Wow, úžasný šaty, tahle barva ti nesmírně sluší! :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images