new in...autumn stuff

8/29/2012

1) trousers Lindex, 2) boots Blink, 3) top Lindex, 4) loafers Bronx, 5) parka Tally Weijl

1) Nejdřív jsem nad nimi váhala, ale zkusila jsem je a hned jsem věděla, že s vínovým topem, černým křivákem a podpatky budou vypadat dobře. Už se těším, až vám ukážu výsledný outfit.
2) Jsou to mé první barevné zimní boty. Jinak převládají kozačky v hnědé a černé. Jsou pohodlné a sedí super. Určitě je teď na podzim a v zimě hodně užiju ke kalhotám.
3) Hrozně moc příjemný top ve vínové. Takový mi chyběl ve skříni. V zadu je průsvitný a se zapínáním na knoflíky, přemýšlím, že si zajdu ještě pro bílý...
4) Leopardí boty jsem chtěla už hodně dlouho. Loafers to vyhrály, zaplnily nedostatek pohodlných bot na celodenní běhání po městě. Ze všech podobných, co jsem viděla, jsou tyhle opravdu nejhezčí, mají super barvu a jsou kožené. Ještě pořád uvažuju, jestli je dozdobit zlatými cvočky, co myslíte?
5) Můžu si odškrtnout další věc z mého podzimního wishlistu. Přesně takovou parku jsem chtěla. Je delší, pod boky, v pase na stáhnutí a ikdyž je to sportovnější kousek, v kombinaci třeba se šaty tak vůbec nevypadá. Baví mě na ní právě to, že se dá mixovat skoro s čímkoliv. A navíc jsem ji sehnala ještě ve slevách.


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Moc se mi líbí ten vínový top! Už se těším na outfit posty...:)
    saras-island.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. také mám zálusk na něco ve vínové na podzim... a pro top v té bílé určitě jdi ;-)!!! loafers bych už ale nezdobila, jsou i tak dost výrazné. Něco jako parku jsem si objednala včera na fashiondays, tak uvidím, co přijde :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tééda, super věci, vínová to na podzim jistí :-)

    Paris-London Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. tie kotníkové topánky sú super :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images