behind the scenes

10/27/2012


Teď bych nejspíš v tomhle outfitu ven nevyrazila...jedině, že bych se svezla. A když stylově, tak jedině v červeném, jako je odstím mé rtěnky :D Na zimě nemám ráda také to, že se těžko dokopu vzít si šaty nebo sukni, přece jenom v džínech je tepleji. Ale když už, tak se můžu víc odvázat než je tomu v teplejších měsících. Kdybych takhle vyrazila uprostřed července, asi bych byla středem pozornosti. Momentálně bych se nasoukala do dlouhého zimního kabátu a vyrazila na večeři..Jak se vám líbí kombinace kůže, leopardího potisku a červené rtěnky, není to už na hraně? Vždy když koukám po ulici a sleduji ostatní, jak se snaží být sebevíc sexy, mám pocit, že už to hraničí s laciností, což se u nás pořád nedaří vymítit. Tak doufám, že jsem taky nepřestřelila, co myslíte...?

blouse and lether skirt vintage, necklace Mango, wallet Bershka, boots Aldo

You Might Also Like

21 komentářů

  1. krásný outfit! :-)
    teď se cítím leda tak na teplý svetr...:D
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
  2. záleží na tom, jestli to člověk umí nosit. kdyby si tohle na sebe vzala holka, co má takový ten laciný styl, tak si na sebe může být cokoliv a stejně bude vypadat lacině :) tobě to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. tohle není rozhodně ani na hranici :)

    tvůj outfit je vkusný a ženský :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se to moc líbí, do lacinosti to má daleko :)

    OdpovědětVymazat
  5. wooooow <3 looking absoluuuuutely gorgeous,stunning,stylish and pretty!Looove this leather skirt so much and loove how you combined it with this amazing leo shirt!And the clutch-exactly for this outfit!Love your style&blog!If you would like to follow each other just let me know dear xx

    OdpovědětVymazat
  6. so interesting to look at, love your sense of style.

    OdpovědětVymazat
  7. Působíš jako femme fatale :-D Podle mě musíš na chlapy v tomhle modelu působit strašně sebevědomě a přísně, i když Ti to moc sluší. Jako upřímně, být chlapem, tak se takové ženy bojím :-D Ale nemyslím to špatně. Zkombinovala jsi dva kousky, které jsou samy o sobě hodně sexy. Kůži a leopardí vzor. Můj názor je ten, že pokud bych si brala koženou sukni, vynechala bych leoparda a naopak. Ta rudá rtěnka pak na vše upozorní. Nepíšu, že to není hezké, líbí se mi to. Ale je to na můj vkus hodně odvážné :-)
    http://vratinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. dala bych pryč rudý nehty...je to na hraně, ale nemáš k tomu kurví boty, takže se to dá=)

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadáš skvěle, není to přeplácané, je to tak akorát a určitě se ta tebou chlapi otáčeli.
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Krásná si:)- pěkné psaníčko:)
    http://andreykab.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se to moc líbí, rozhodně nevypadáš lacině..
    S těma sukněma jsem na tom v zimě uplně stejně .. hrozně se mi líbí sukně se všemy možnými silonkami, ale nikdy se nedokopu k tomu, abych v tom mrzla :D

    OdpovědětVymazat
  12. Vůbec ne, nepřestřelila. Vypadáš skvěle. A to já bych si tu sukni nebo šaty klidně vzala, ale přeci jen se snažím podřídit těm mrazům, které u nás tady na horách bývají :-).

    OdpovědětVymazat
  13. Looking great in this outfit baby
    Love the skirt

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images