winter pastel

11/04/2012

1) gilet Topshop, 2) bag Marc B, 3) jumper HM, 4) blouse HM, 5) skirt Tpshop, 6) dress Topshop, 7) clucht Zara, 8) skirt Miss Selfridge, 9) jumper Topshop

Kdo říká, že v zimě musíme chodit jen v černé? Pastelové barvy se mi líbily už na jaře, ale v zimě mají svoje kouzlo. Přiznám se, že u mě teď ve skiříni převládají tmavé barvy, ale chce to něčím projasnit.  Přeju si mohérový svetr v pastelově růžové, nebo delší klasický kabátek ve stylu Chanel. A protože se blíží vánoční věčírek, chce to nové šaty, ty se štrasem a korálkovou výšivkou, aspoň nezapadnu :) Třeba tady nebo v HM mají momentálně velký výběr, tak se zkusím podívat. Jediné, do čeho bych určitě nešla, jsou bílé kalhoty, ty se do zimy nehodí a vypadá to zvláštně v kombinaci s tmavými kazačkami. Když pastel look, tak i na botách. Sehnat se dají kotníčkové kozačky třeba v krémové, starorůžové nebo béžové, ty se šněrováním se mi líbí nejvíc. 


You Might Also Like

9 komentářů

  1. ty béžové šatičky z vrchní koláže jsou nádherný

    OdpovědětVymazat
  2. nějaké "ledové" pastelové jsou v zimě taky moc hezké! :) já bych brala z tvé fotky vše!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi zalíbila ta blůzka :)
    Jsem pro pastelové barvy i v zimě, má to své kouzlo!!

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný výběr, clutch ze Zary už jsem v Praze obdivovala. Pastelové barvy mají v zimě své kouzlo.
    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Máš super blog! a proto jsem tě nominovala do blogérského TAGU...takže jestli chceš potěšit čtenáře tím,že se toho o tobě dozví víc tak se zúčastni http://magwats.blogspot.cz/2012/11/tag.html ...budu moc ráda ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc hezký příspěvek. Ty barvičky jsou opravdu úžasné, ty pudrové odstíny mě vždy dostanou. Když tak přemýšlím, tak bych si měla pořídit více takových kousků.. :-)
    http://vratinka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. 3, jsem si zkoušela v Hmku, krásný svetřík ale na mě moc drahý :/ (za takovou "okrasu" a nic hřejivého)

    OdpovědětVymazat
  8. Přesně tak! Já poslední dny chodím jen v pastelových barvách a musím říct, že i tady na jihu už jsem trochu za exota :-) Každý má totiž nevím proč celý zimní šatník černý... PROČ?!? Zima je přece bez černé mnohem snesitelnější :-)) Tedy, pokud zrovna venku nejsou kaluže nebo špinavý sníh, samozřejmě :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  9. Jéééééééé! Nemůžu se vynadívat :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images