new DIY jacket

3/04/2013


Jsem celý víkend nemocná...jako naschvál, když už se konečně oteplilo a venku svítí sluníčko. Ale jedno pozitivum to má...udělala jsem si čas na tvoření a ušila si tuhle pastelově růžovou bundu. Líbí se mi kombinace klasického vlněného materiálu a moderního střihu ve stylu koženého křiváku. Už jsem nedočkavá, abych si jí mohla vzít ven. Kabátek budu kombinovat s outfitem ve světlých barvách, v bílé, krémové nebo béžové. Co si myslíte o těchto kozačkách? Líbí se mi, jen si nejsem jistá, jestli je ještě unosím...

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Krásná bundička fakt super. Jsi šikovná taky bych takovou chtěla

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsi moc šikovná... :) Šiješ jen pro sebe nebo i pro jiné?
    Ela

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se ti povedla. Já nestíhám teď šít. Kotníkové boty se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Super bundička. Podobnú som si nechala ušiť v jeseni a je super. Si moc šikovná. Ja som si už dlho nič neušila, snáď sa k tomu znovu vrátim.
    Inak tie kozačky sú veľmi pekné. Neutrálna farba, takže sa budú dobre kombinovať. Ak nenastane príliš prudká zmena počasia, tak ich unosíš ;).
    http://margifashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná čistá práce! Opravdu se ti sáčko moc povedlo. :) Smím se zeptat, zda šiješ podle předlohy (Burda,...), jiného modelu, nebo si střihy vymýšlíš, vyměřuješ a kreslíš sama? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju :) Šiju podle Burdy, ale střihy si pak podle sebe doupravuju...

      Vymazat
  6. jsi moc šikovná, vůbec bych nepoznala, že není kupovaná :) nejdřív jsem si říkala, hmm, tak kde jde to DIY, to je nějaké skryté vylepšení? :D pak jsem si přečetla článek a spadla mi brada :D :)
    botky jsou krásný, podobný mají teď i v H&M, ale bála bych se semiše a ještě béžové dohromady, obzvlášť, když je semiš i na podpatku... no, asi bys je neunosila tak často, ale jsou moc hezký :)

    OdpovědětVymazat
  7. moje maminka si taky vždycky šila oblečení, když byla mladá. Chtěla jít i na vysokou s navrhováním oblečení, ale nakonec šla studivat jazyky. Škoda, mohla jsem mít mamku Donatellu Versace třeba. :D Tohle se mi strašně líbí, musíš být úžasně šikovná a taky trpělivá!

    OdpovědětVymazat
  8. Já to fakt nechápu, jak si tohle můžeš sama ušít.. Sakra!! ♥

    OdpovědětVymazat
  9. Nemám slov, ta je prostě dokonalá. Máš můj obdiv.

    Bublinka

    OdpovědětVymazat
  10. PREKRÁSNA! máš výborný vkus a šikovné ruky!
    klobúk dole!:-)

    OdpovědětVymazat
  11. úžasný! jsi fakt šikovná :)

    OdpovědětVymazat
  12. OOO! Nemůžu uvěřit, že si tohle ušila. Klaním se až k zemi)
    KRÁSA, KRÁSA, KRÁSA!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images