summer holiday

8/26/2013


Léto si vážně skvěle užívám. Dovolená na jeho konci je super nápad, alespoň si můžu vychutnávat každý slunečný den, než přijde zase podzim.  U moře jsem už nebyla dlouhou dobu. Ikdyž nemusím válení na pláži tolik jako dřív, tentokrát mi to i chybělo. Chorvatsko mám docela procestované, ale v Šibeniku jsem ještě nebyla. Je to krásné malebné městečko s úzkými uličkami, jako byla zrovna tahle. Brzo vám nasdílím nějaké fotky :) Ten den jsme se vydali prozkoumat město, zašli na rybí speciality a zůstali na malém náměstí přímo u kostela. O víkendu tu probíhal hudební festival různých žánrů. Miluju letní večery, kdy je příjemně i po setmění...
Vzala jsem si na sebe oblíbenou košili a novou DIY sukni, kterou jsem si stihla ušít těsně před odjezdem. Taková jednoduchá áčková mi v šatníku chyběla. Bude se skvěle kombinovat s elegatnějšími kousky. Stejně dobře ale bude i vypadat s tričkem s nápisem a džínovou bundou...Kabelku jste už viděli po několikáté, ke košili se hodí, co myslíte?

1) shirt Zara, 2) skirt DIY, 3) bag Topshop, 4) sandals Reserved, 5) bracelet HM

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Moc krásná sukně, šila jsi ji podle nějakého střihu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jenom zadní část, tu přední jsem si navrhla na střihový papír...

      Vymazat
  2. Moc ti to slusi a ze jsi stihla kosili usit pred odjezdem, to klobouk dolu. ;)
    A hlavne, jak jsi krasne prozarila ulicky, fakt povedene. :)

    OdpovědětVymazat
  3. K tobě na blog chodím moc ráda. Vždy máš na sobě krásné a bezvadně sladěné oblečení, které ti moc sluší. Sukně je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  4. tak tenhle outfit je uzasny! ta kosile se mi moc libi v teto kombinaci!!
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. naprosto dokonalá sukně! hrozně moc ti to sluší

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ta sukně je skvělá, hned jak jsem ji viděla, hned mě napadlo odkud ji asi máš a ona je to DIY! Naprosto úžasná a moc tě obdivuju za to jak krásné věci si šiješ!

    OdpovědětVymazat
  7. Celý outfit je moc povedený a ta sukně je skvělá, já zvládnu maximálně přišít knoflík, takže smekám. Náramek mám taky, ale už úplně změnil barvu:-(

    http://a-drop-of-style-from-brno.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Super outfit! Ta kabelka s tou halenkou, to je velká paráda:) A nad tou sukní smekám, pěkná, přesně takovou bych potřebovala:)

    DIY post dnes na :
    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images