sweatshirts

9/12/2013

1) Topshop, 2) Mango, 3) Topshop, 4) Lindex, 5) Lindex, 6) Sheinside

Vzdávám se...nikdy jsem nemusela moc sportovní kousky, maximálně na doma. Běhám tu v teplácích a mikině s kapucí. Není přece nic pohodlnějšího. Ale, už je to tady zase. Zalíbily se mi potištěné mikiny v jednoduchém střihu na běžné nošení. Teď je pro ně navíc ideální počasí. Určitě si musím pořídit alespoň jeden model. Líbí se mi nejvíc ty v černobílé kombinaci s potiskem nebo prošíváním. Vzala bych si takovou s koženou sukní a kotníčkovými kozačkami. Protože sportovně laděné kousky vypadají ležérně, doplnila bych je vždy něčím odlišným. Nečím typicky ženským, jako podpatky, áčková sukně, krajka, rtěnka...Líbí se vám některá z mého výběru?




You Might Also Like

5 komentářů

  1. Líbí se mi prakticky všechny :-D, ale asi nej je první, druhá, poslední. Já jsem si podobné mikiny zamilovala už zjara, ale zatím jsem je ještě nekombinovala se sukní nebo něčím elegantnějším, ale třeba s Converskama, takže asi je řasa na trochu divočejší kombinaci. Já jsem si včera koupila zebří mikinu, která je hodně dlouhá a volná, takže by šla nosit i jen jako šaty. Ale vzhledem k mým 180 cm, mi přijde moc krátká, tak pod ní budu nosit ještě obtaženou minisukni.

    OdpovědětVymazat
  2. Mikiny miluju a přesně v kombinaci jakou jsi popsala, s ženskými prvky:) Hodně se mi líbí ta prošívaná z Manga a obě z Topshopu.

    http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tu z Manga doporučuju, viděla jsem jí na jedné slečně společně s koženkovou sukní a vypadá fakt skvěle :)

      Vymazat
  3. teď jsem si jich také pár pořídila a přitom je předtím nikdy moc nenosila.. ale právě tyto jednoduché se mi moc líbí

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se líbí ta první, ale asi už to na mne není. Už jsem asi na toto stará.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images