zebra skirt

10/06/2013


No, není ten zebří vzor naprosto skvělý..? Pro mě menší inovace černobílé. Tuhle sukni mám ještě z letních slev, ale protože je ze silnějšího materiálu, neměla jsem moc příležitostí jí doteď nosit. Musela jsem využít toho, že se dá ještě vzít s holými nohami. Proto závidím angličankám, které takhle dokážou chodit celou zimu. Do tělových silonek mě totiž nikdo nedostane. Zkombinovala jsem jí s oblíbenou džínovou košilí a novým svetrem z Lindexu. Po bílém jsem se koukala už minulou zimu a žádný nebyl podle mých představ. Vybrat takový, který nekouše, má ideální délku a nepřidělává medvědí efekt, je dost těžký úkol. Ten můj je ve všech ohledech super. A nakonec kozačky, které jsem vám už ukazovala samotné. Jsou strašně pohodlné a stylově jednoduché. Jak se vám líbí tenhle look?

1) jumper Lindex, 2) shirt Clockhouse, 3) skirt Zara, 4) boots Reserved, 5) leather clutch vintage

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Outfit vypadá skvěle! Moderní, stylový, nápaditý! Jen ty holé nohy se dají max. ve dvě odpoledne :-) když svítí slunce.

    OdpovědětVymazat
  2. No, já jsem asi stará konzerva, ale mě se ta sukně zdá fakt moc krátká...Když si to představím na sobě, byla bych strašně nervózní a pořád si ji popotahovala.D. Ale jinak se mi ta kombinace líbí. A do tělových silonek by mě taky nidko nedostal...

    OdpovědětVymazat
  3. thumbs up za to, že nemáš silonky!! v tuhle dobu je skoro zázrak, když někoho takového potkám na ulici:) osobně tělové silonky opravdu nesnesu..
    outfit je samozřejmě skvělý a nápaditý:)

    OdpovědětVymazat
  4. perfektni! ja si poridila nizke cerne kozacky v Promodu, ale tyhle bych taky brala:)) skoda, ze nemam reserved v okoli:/

    OdpovědětVymazat
  5. boty sa mi nepáčia, ale inak všetko super. hlavne tá zebria potlač je skvelá!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images