inspo&DIY

11/10/2013


Když pokukujete po obchodech a líbí se vám nějaký kousek, po kterém prahnete, ale cena vás jistě odradí, mám pro vás jednu radu...zkuste šít. V Zaře jsem se zamilovala do téhle vlněné sukně, ale nebyla jsem ochotná za ní tolik dát. Když jsem našla podobnou látku, bylo jasno. Z předlohy vznikla sukně dost věrná originálu. Ta moje má navíc kapsy. Mám radost, když si můžu splnit přání vlastní tvořivostí. Jak se vám moje nová sukně líbí? Teď mám v plánu další kousek, jako tento. Mám doma totiž podobnou károvanou látku :)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. To je paráda! Závidím takovou šikovnost. Já jsem se v šití dostala k povlakům na polštáře a momentálně patchworkovou deku, ale oblečení to je vyšší level :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sukně, kalhoty a vůbec veškeré "spodky" jsou pro mě nadlidský úkol. :D Ale stejně se do toho pustím, je to výzva. :)

    Tvé tvoření obdivuju, opět parádní kousek, jsi šikovná.

    Pěkný večer
    Runa

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělá! Teda i ty! Šikovná. Já si tak ráda šiji. Zítra u mne pelerína. Mám také dvě nové sukně. Moc mne to baví a líbí se mi, že i tebe. Tyto skládané sukně mi bohužel příliš nelichotí. Moc se těším na outfit!

    OdpovědětVymazat
  4. To si děláš srandu, to je super! Já jsem se do téhle sukně zamilovala totiž taky! Už když jsem ji viděla v reklamě ZARY a ještě nebyla v obchodech. Dokonce jsem prohlásila, že jsem za ni ochotná dát i vyšší cenu, ovšem 1999,- převyšovalo veškeré mé představy o její ceně. To bych za to nedala ani náhodou. A zachránilo mě to, že mi vůbec nesedla! Když jsem ji měla v pase, tak mi koukala i u velikosti L půlka zadku, takže mi její cena ve finále nevadila, protože bych si ji nekoupila ani kdyby stála tri stovky, nemohla bych ji nosit. Ale tvoje verze je prostě bomba! Taky jsem přemýšlela, že bych si ji nechala ušít u známé švadleny... Vrcholem mých šicích dovedností byly v dětství oblečky pro Barbie :-D. Tak možná ještě uvidím.

    OdpovědětVymazat
  5. Závidím, že jsi šikovná.. Já si přišiju tak leda knoflík.

    OdpovědětVymazat
  6. Párkrát jsem se o něco takového pokusila, ale nikdy to nedopadlo dobře, takže jsem rezignovala a do dalších takových projektů se nepouštím :D
    Závidím Ti, že jsi tak šikovná.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images