tartan scarf

11/14/2013


Tartanový vzor je můj oblíbený. Tuhle šálu jsem objevila u sestry a hned jsem si ji musela přivlastnit. Hodí se mi k biker kabátu a kostkované flanelové košili. Tenhle nosím teď dost často. Je ze super materiálu, na který se skoro nic nelepí. Není nic horšího než černý kabát plný světlých chlupů...Outfit jsem doplnila šedivým svetrem a džínami. Moc mě netěší, že po ránu už pěkně přituhuje. Nestihla jsem si totiž užít chození v dlouhých a hřejivých svetrech. Teď je budu muset schovávat jen pod kabáty. Což mi připomíná, že si  musím na tu tuhou zimu udělat zásobu.

1) scarf from sister, 2) biker coat F&F, 3) jumper Reserved, 4) shirt Bershka, 5) jeans Lindex, 6) bag Marks&Spencer, 7) boots Reserved

You Might Also Like

9 komentářů

  1. ta šála je super, také se teď po nějaké takové koukám :-) jinak super outfit, hrozně se mi líbí ta kabelka
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi pěkně sladěná, sluší ti to. Kolik kabátů považuješ za správný počet? Nebo kolik jich sama máš, chtěla bys mít nebo tak. (Já, na módu nijak zvlášť zatížená osoba, mám tři, odstupňované podle krutosti zimy, ten nejtenčí se dá nosit tak do nuly a ten nejteplejší v -15.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...správný počet asi neexistuje, já jich mám celkem šest, teda zatím :) Při výběru se řídím barvou, rozhoduje materiál, délka, střih, styl. Ale pokud bych se měla rozhodnout, tak bych určitě šla do základních kousků, černý vypasovaný. Hodí se na celodenní nošení, zvlášť pak na večer k šatům. Béžový dvouřadový, dá se díky přírodní barvě skvělě kombinovat. A pokud nejste na barvy, tak šedivý v pánském střihu. Protože je ednoduchý, může se kombinovat úplně se vším a celkový outfit pokaždé vypadá jinak.

      Vymazat
    2. Hm, mám tmavě šedý dvouřadový... tak že bych zkusila sehnat béžový vypasovaný? :) No uvidím co seženu, ale ráda bych si nejpozději ve výprodejích pořídila nějaký nový. Děkuju, přesně v takový druh odpovědi jsem doufala. :)

      Vymazat
  3. Máš to krásně sladěné i s nehty, palec nahoru ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno hezky sladěné. Velmi pěkné. Tomuto šátku v bílé jsme říkali před dvaceti lety arafaťácký :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Krása :) líbí se mi jak svetr ladí s kabelkou.. mimochodem ten svetr je top ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Neřekla bych, že ta šála má tartanový vzor, je to klasická palestina :) Každopádně je super a celé to vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images