spring wishlist

1/06/2014


1) clutch Persunmall, 2) coat F&F, 3) jumper Mango, 4) ripped jeans Zara, 5) rivet clutch Persunmall , 6) blouse Persunmall

Už zase pokukuju po nových kolekcích a svěžích jarních věcech. Jen k tomu potřebuji ještě tak deset stupňů navrch. Nejsou to žádné kousky, které by podléhaly trendům. Zásobuji se raději věcmi, které jsou snadno kombinovatelné a často je tak unosím. Proto jsem dala dohromady můj wishlist:
1+5) pastelové psaníčko - v pudrově růžové barvě. Tyhle dvě z Persunmall jsou přesně podle mého vkusu. Takové se skvěle hodí ke světlým jarním outfitům, romantickým šatům a díky řetízkům je můžu pohodlně nosit přes rameno. 
2) děravé džíny - nejlépe ve světle modré, trochu ošoupané ke kotníkům. Žádné takové nevlastním, ale líbí se mi v kombinaci s něčím naopak elegantním, jak např. se sakem a lodičkami. Dokonalý kontrast.
3) krémový kabát - jednoduchý, rovný v klasickém střihu saka. Mám jen béžový, ale to není ono. Takový bych nosila s hrubě pleteným svetrem v podobném tónu, bílými džínami a světlými kotníčkovými botami.
4) bomber kabátek - bílomodrý vzor je věčný. Mám už jedny šaty s podobným potiskem, vždycky mě letně naladí. Bomber bych vzala společně se skinny džínami, bílou košilí a celek bych rozbila červenou kabelkou.
6) blůza Persunmall - najít padnoucí bílou košili není tak snadné, jak se na první pohled zdá. Potřebuji takovou, která má volnější střih, ale je ze splývavého materiálu, který se nemačká a navíc není moc průsvitná, aby se pod ni mohlo vzít tělové prádlo. Tahle z Persunmall se mi zatím líbí nejvíc. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Přesně to se mi líbí, jak píšeš v bodě 2. S bílou halenkou je to potíž.

    OdpovědětVymazat
  2. Ak budes mat moznost, ten kabat z F&F si zaobstaraj, ja mam odtial kabaty dva a oba su naozaj kvalitne. :) A bluzky su krasne. ;)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images