new start

2/10/2014


Minulý týden byl plný změn, ale jen k tomu lepšímu. Budu se stěhovat do společného bydlení s mojí drahou polovičkou. Takže místo pobíhání po nových kolekcích, teď raději sleduji obchody s nábytkem. V hlavě si pořád vymýšlím, co a jak zařídit. Co všechno bude potřeba dokoupit a upravit, než se nastěhujeme. Bude to vlastně poprvé, co si budu moct vše uzpůsobit od začátku. Pokaždé jsem se totiž stěhovala do hotového. Hrozně se těším, i když je mi dopředu jasné, že celé to zařizování zabere hodně času. Netuším, jak často budu přispívat, uvidíme. A protože jsem tvořivá duše, hodlám si dost věcí sama vyrobit, předělat, obnovit, takže budu prolézat bazary a obchody s doplňky. Zajímali by vás i takové posty? 
Ale nebojte, nebude to tady jen o bydlení :) Outfity budou stále. Tohle je look složený z těch best kousků koupených ve slevách. Sháněla jsem děravé džíny, tyhle jsem našla v HM za pár korun a ještě ve velikosti, kterou jsem se bála zkusit. Kabelku jste už na mě viděli několikrát, je moje oblíbená. Beru ji vždy, když nemusím tahat velkou tašku. Vlněný kabátek ze Zary jsem viděla na tolika blogerkách, že jsem ho musela taky mít. Tak dlouho jsem čekala, že ho zlevní, až jsem si šla pro poslední kus, který tam na mě čekal. A to jen díky tomu, že mu chybí dva cvočky u zapínání. To není nic, s čím bych si nemohla poradit. Poprvé na mě vidíte beanie. Jak už jsem se několikrát v minulosti zmiňovala, skoro nic mi na hlavě nesluší. To ale neplatí pro tuhle skvělou čepici. Je příjemně měkoučká a vypadá dobře, protože není upnutá. Teď koukám po klobouku, začaly se mi líbit. Jenže zkuste najít nějaký ve velikosti 54...

1) jacket Zara, 2) jumper Lindex, 3) shirt Stradivarius, 4) jeans HM, 5) bag Zara, 6) beanie New Yorker, 7) ankle boots Reserved

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Super outfit. Čepice ti vážně moc sluší a hodně se mi líbí ty jeany. Paráda. A příspěvky o zařizování a dekorování bytu rozhodně uvítám.

    Radu - Valentýnská giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna velký černý klobouk měli v Orsay a byl dost velký, takže by ti určitě byl, a když je moc velký dá se stáhnout stužkou, což ty zvládáš, protože šiješ. Velice ti tento outfit sluší! Držím pěsti se stěhováním.

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký outif,t čepice a kabelka skvělé!

    OdpovědětVymazat
  4. čepice ti sluší=)

    a hledej, určitě seženeš, já mam ještě menší hlavu a už jsem sehnala klobouky ve všech barvách, co chci=)

    OdpovědětVymazat
  5. Na posty o bydlení se těším už teď :) Ať to všechno dobře dopadne!

    OdpovědětVymazat
  6. kombinace svetriku, kabatku a cepice je skvela! a na posty o bydleni se moc tesim taky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Je to moc pěkný outfit :-) dokázala jsi včechno moc pěkně poskládat a vzniklo z toho něco moc hezkého, ! S tím stěhováním a organizováním věci to máme podobné, taky mě něco takového za pár měsíců čeká, mohužel do jiného města.

    poli-sirotina.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images