bra-volution with Lindex

4/25/2014


Lindex přichází na trh s novým konceptem linie spodního prádla. Asi znáte, jak je občas těžké najít dobře padnoucí prádlo. Specializované prodejny občas zapomínají na to, že dobře sedící podprsenka může vypadat i stylově. Pak jsou tu ještě obchody, kde necháte za jeden kus celou výplatu. Já hledám kompromis. Mám ráda hezké něžné i provokativní kousky, které ale vypadají jednoduše, jsou z příjemného materiálu a hlavně dobře sedí. Lindex se zaměřil na různé typy žen, myslím tím běžných žen a vyvinul pro ně (i pro mě) 11 typů podprsenek, které se liší tvarem i zpracováním. Tak si každá z nás může najít svůj model, který ji bude perfektně padnout. Nejlepší na tom je, že kdy zjistíte jaký model a rozměr vám sedí, můžete mít jistotu, že ať už sáhnete po jakékoliv verzi, bude vám sedět stejně. Konečně si budu moct dovolit, objednat si prádlo i přes internet. Ke každému vršku bude možné vybírat z několika typů kalhotek. Asi nejzajímavější na tom všem je způsob, jakým Lindex uchopil celou reklamní kampaň. Místo modelek vybrali pro nafocení promo fotek zaměstnankyně společnosti z různých zemí. Mezi norskými a švédskými kolegyněmi se objevila i krásná Petra ze Slovenska. To mě těší o to víc :) Kampaň bude oficiálně spuštěna 5. května. Od tohoto dne bude kolekce k dostání jak v obchodech, tak i na stránkách zde.


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tak touhle kampaní u mne maximálně bodují, nafotit své zaměstnankyně je skvělý tah!!! Na podprsenky jsem hodně zvědavá, protože sama mám problém najít nějakou, která mi bude opravdu sedět :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/famous-beauties-monika-leova.html

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to se těším, protože v Lindexu jsem po hodně dlouhém hledání našla skvěle padnoucí hladkou černou podprsenku...a tím si mi jejich prádlo získalo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám z Lindexu už několikáté prádlo a vždycky jsem s ním byla spokojená :)

      Vymazat
  3. To je opravdu skvělý nápad! Už se té kolekce nemůžu dočkat, určitě ji půjdu omrknout! :)

    OdpovědětVymazat
  4. sehnat dobře padnoucí podprsenku je pro mě nadlidský úkol, tak se na tuto kolekci vážně těším. celkově i teď má lindex super prádlo.:)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images