my dock

5/06/2014


Miluju procházet se jen tak kolem řeky. Z domu to nemáme ani tak daleko. Když je možnost zabloudíme cestou někam na jídlo nebo kávu. Musíte někdy zkusit Můj šálek kávy, který máme za rohem. Je to pro mě nejlepší karlínská kavárna. 
Konečně vám můžu ukázat další bomber v pořadí. Mám ho ještě ze slev po zimě. Dlouho jsem nad ním rozmýšlela, protože je trochu větší. Ale líbil se mi materiál i vzor. Je ideální do tohohle teplého počasí a dokonalý spojenec s neoprenovou sukní. Tu jsem vám už ukazovala v jednom z předchozích postů o volánových sukních. Díky neoprenu sedí dokonale na těle a je příjemná na nošení. S podpatky vypadá skvěle. Takovou jsem hledala dlouho. Budete jí tu na blogu vídat častěji, protože taková sukně je univerzální a dá se kombinovat s čímkoliv. Díky chytrému střihu vykouzlí ženské křivky. Černobílou kombinaci jsem doplnila něčím kontrastním. Červenou kabelkou, nehty a mojí oblíbenou rtěnkou od Nars. Už s musím konečně pořídit další odstín.
1) bomber jacket Mango, 2) top DIY, 3) skirt and bagTopshop, 4) sandals Mango, 5) watch Guess

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Velice ti to sluší. Krásný outfit. I když je docela teplo, na holé nohy a sandálky to pro mne ještě není.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné fotky. Ta sukýnka se mi moc líbí. Budu si muset nějakou v tom střihu pořídit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. parádní kombinace :) líbí se mi, jak ladíš v pozadí s lodí :D :)
    a procházky podél řeky mám taky moc ráda, bohužel my v Brně na to nemáme zrovna tak pěkný podmínky jako vy v Praze :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tobě normálně ladí kabelka s tou lodí v pozadí, to mě podrž! Skvělý outfit a prostředí :) A souhlasím s tím komentářem, že v Brně zrovna podmínky na procházky kolem řeky nejsou.. U nás v Kroměříži teda jo, ale nekotví tam žádné takové super lodě. Nebo spíš žádné lodě :D

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images