#spring instaweek

5/01/2014


Protože věčně zapomínám na fotky v mobilu, tak mám pro vás další instaweek. Tentokrát jarně provoněný. Já doslova miluju jaro. Dříve jsem se vždy těšila na léto, ale to jsem měla spojené se školními prázdninami. Teď mě dostává, jak se všechno zazelená a rozkvete. Třeba jako sakury nebo šeříky u nás v ulici. A protože je hezky a teplo, výletujeme. Pokud není tolik času, tak alespoň po Praze. Konečně jsem se byla poprvé podívat na Vítkově, jindy zas zabrousíme do Tróji a botanické zahrady. Když je čas, jezdíme ven. Naposled jsme takhle navštívili Tábor a o svátcích se chystáme s přáteli do krásné Vídně, kde jsem ještě nebyla. Takže, pokud to tam máte prochozené, budu ráda za tipy, kam se podívat, co nevynechat, nebo kde se dobře najíst :) Když jsem u toho jídla...jaro mě inspiruje i ve vaření. Kuchtím si lehká a svěží jídla. Jím mnohem více čerstvé zeleniny, mohla bych ji snad pořád. A když mám chuť na sladké, mlsám domácí zrmzlinu. Už jste někdy ochutnali bazalkovou? To musíte, je neskutečně dobrá! Když nevýletujeme, tak dozařizujeme byt. Už máme hotovou chodbu včetně květinové tapety. Poznáváte mé oblíbené sakury? Kovovou židli z bazaru jsem vlastnoručně přestříkala barvou. A mám doma strašně moc šikovného kutila. Sám mi udělal dřevěnou polici ve francouzském stylu, kterou jsem obdivovala v Kice. Jen byla do našeho bytu moc malá, líbí se vám? Až bude vše v bytě hotové, určitě vám ukážu více fotek...Mimochodem, pokud se vám líbí, ty stříbrné lodičky s otevřenou špičkou, tak je nabízím k prodeji zde. :)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ve Vídni doporučuju Albertinu, stojí to za to, a potom Josefstadt, má vážně nádhernou atmosféru, skoro pražskou. Teď na jaře to bude krásné u Belvederu a Schönbrunnu, kde jsou nádherné zahrady, a vnitřky taky stojí za to (v zoo v Schönbrunnu mají pandy!). Jinak nic nemá na večerní Vídeň, projít se kolem radnice, parlamentu až k Stephansdomu. Moc si to tam užij!

    OdpovědětVymazat
  2. jaro taky miluju, nejradši bych se pořád někde procházela, posedávala, nasávala ten jarní svěží vzduch... ale trochu mi to kazí konec semestru:/
    krásný fotky!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta židle se opravdu povedla a police také. Těším se na článek o vašem bydlení. :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images