boyfriend shorts

6/30/2014


Umíte si představit něco pohodlnějšího než tílko a džínové šortky..? Když mám vyrazit na túru do přírody a za památkami, tak to nutně nemusí znamenat, že na sebe navléknu legíny a tenisky. Sportovně se oblékám jen do fitka a když jdu běhat. Prostě to tak mám. Dokonce nevlastním ani jednu sportovní tašku na věci, které s sebou nosím na cvičení. Ještě že si ve všední den vystačím se shopper kabelkou. 
Černé tílko s tenkými ramínky jsem nutně potřebovala, žádný takový top jsem ve skříni neměla. Je z příjemného pevnějšího materiálu a tak se dá nosit jen tak na tělo. Šortky v boyfriend střihu jsou mým letním must have. Navíc jsou pěkně děravé a v odstínu, který jsem přesně chtěla. Užiju je v horkých dnech, na grilovačce, festivalech, i na pláži. Jednoduchý look jsem už jen doplnila elegantnějšími doplňky ve stříbrné. Simple a chic, co myslíte?

1) top HM Trend, 2) boyfriend shorts Zara, 3) sandals Zara, 4) necklace and bracelets HM, 5) watch Guess

You Might Also Like

7 komentářů

  1. krásný outfit, sportovní oblečení také nenosím a ani nevlastním žádnou takovou tašku. Když jdu sportovat, vmáčknu věci do kabelky a když jdu na tůru vezmu si něco, co vím že už mám staré a moc to používat nebudu ale není to sportovní :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. rozhodně simple a chic! :) taky mám tyhle kombinace moc ráda... :)

    OdpovědětVymazat
  3. outfit je to super, hlavně to tílko. ale asi tedy máme jiné představy o "tůře" :)...například kopce v dešti by v tom člověk teda nedal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jo, pobíhání po cestě v sandálkách zvládnu, ale na delší trasu beru sportovní obuv :)

      Vymazat
  4. Parádní letní outfit ;) Jinak místo na focení je také moc hezké ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne šortky a kabelka ! <33

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images