DIY spaghetti strap top

6/18/2014


Ramínkové topy jsou nejlepším vrškem do horkých dní. Donedávna jsem ve skříni neměla ani jeden. Vzhledem k tomu, že rozhodně nevypadají hezky s vykukujícími ramínky od podprsenky, jsem měla problém najít takový, který mi sedne. Buď jsou z velmi jemného a skoro průsvitného materiálu nebo odstávají v průramcích. Nic pro mě. Tak jsem si vybrala látku v pastelově modré barvě a pustila se do šití. Není to nic náročného. Tílko je ze dvou vrstev, aby nevykukovalo něco co nemá a díky dvojitému materiálu i lépe sedí. Vypadá skvěle s kraťasy i úzkou sukní do pasu. Líbí se mi v kombinaci s bílou a šedivou. Určitě ho uvidíte v některém outfitu :)

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ten je krásny, brala by som ho hneď! A mám podobný problém, síce sa mi veľmi páčia, vždy mi pripadajú strašne priesvitné :(

    Stray Alley

    OdpovědětVymazat
  2. Povedený kousek! Nestíhám a bohužel momentalně nešiji. Už mi to chybí.

    OdpovědětVymazat
  3. nádhera :) jsi fakt šikovná! Taky chci umět šít.. jen ta představa, že bych si mohla sama ušít všechno co by se mi líbilo a na co bych sehnala střih je báječná :)
    Těchto topů mají hodně v Mohitu a jsou z opravdu dobré látky, takže až budu mít kolem cestu, aspoň jeden si koupím, moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat
  4. ten top je úžasný! moc se ti to povedlo, už se těším na outfity :))

    OdpovědětVymazat
  5. A ja cekala navid :D jinak moc pekne :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images