Daisy Delight

8/19/2014


Moje letní esence..Tak dlouho vždy vybírám novou vůni, až narazím na tu pravou a jsem neskutečně spokojená. Klasická vůně MJ Daisy je jemná a nevtíravá, ale Daisy Delight, jak název připomíná, je přímo slastná. Je svěží, šťavnatá, přitom lehká...pro mě ideální vůně pro sluncem zalité dny. Jako první ucítíte červené jablko, frézii a květ duly, pak se rozvine do do nádechu pivoněk a kosatce a nakonec vás ovine vůně pižma, santalového a cedrového dřeva. Já z ní nejvíce cítím právě květiny, frézii a mé nejoblíbenější pivoňky. Navíc mě naprosto dostal ten sladký flakón. Jaká je ta vaše letní vůně?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. daisy tak zbožňuju, už mám doma asi třetí a prostě voní úžasně! na konec léta a na podzim jsem si ale teď pořídila novou Chloe voňavku a ta je taky skvělá :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda s parfémy od Jacobse zkušenost nemám, ale asi to budu muset napravit, protože jeho parfémy doporučuje spousta blogerek a určitě ne pro nic za nic .)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. To zní moc lákavě, hlavně když je to vůně květinová :-) Já nějakou specifickou letní vůni nemám, ale třeba přikláním se k citrusovým vůním :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by se ti možná mohla líbit od Armaniho Aqua di Gioia, měla jsem so fraiche a byla perfektní...

      Vymazat
  4. Přesně tahle :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. jako letní vůni už léta používám SUN od Jill Sander, pro mne na léto ideální.
    parfém od Jacobse mne láká, ale nevím...(?) už jsem si podle Tebe koupila NUIT od Bosse a nevím, čím to je , ale na mne vůbec nevoní, ani trošičku, ach joo
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasné, že každému stejná vůně sedne úplně jinak. Záleží jak se na kůži vůně rozvine a co z ní ucítíš nejvíc. Mně spousta vůní nesedne hned na první přivonění a najít takovou, která mě baví po celou dobu je docela nelehký úkol. Určitě si vůni několikrát vyzkoušej v parfumerii, přímo na ruku. Nech ji odstát nějakou chvíli a až pak si k ní přičichni znovu. Tak si i otestuješ, jestli má výdrž. No a tenhle proces zopakuj klidně ještě dvakrát. Když to bude ta pravá vůně, tak máš pak jasno :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images