triangle black bra

8/14/2014


Zamilovala jsem se do tohohle typu podprsenek. Bez výztuže a kostic. Samozřejmě tenhle typ není vhodný pro větší hrudník, ale já si mohu dovolit nosit i tuhle menší oporu než jsou klasické podprsenky s košíčky. Ať už  zvolíte jednoduchou hladkou nebo celokrajkovou, nemusíte se bát ji ukázat ve výstřihu nebo pod tílkem, tak jako ji nosí třeba Camille nebo Kristina. Na rozdíl od běžného prádla nevypadá totiž vulgárně ani lacině, naopak. Skvěle doplní jednoduchý look a dodá mu ženskost. Takové bavlněné tílko s džínami hned oživí bez toho, aniž byste museli přidávat jiné výraznější doplňky. U mě vede jasně černá krajka, ale dají se sehnat ve všech možných barvách. Největší výběr za přijatelné ceny mají v Topshopu, tak se mrkněte, třeba s tím budete pak podobně jako já...nebudete si umět vybrat. Co se týče velikostí, je to o něco snazší, než vybírat podprsenku s výstuží. Díky pružnému materiálu se podprsenka tělu více přizpůsobí. A hlavně je neuvěřitelně pohodlná na nošení, musíte sami otestovat. Co vy a trend trojúhelníkových podprsenek, nosíte, s čím kombinujete?
Příště rychlý DIY návod, jak si takový kousek přikrášlit :)



You Might Also Like

8 komentářů

  1. Ja je miluju! Koupila jsem 3 v la perle na jare a jine skoro nenosim. Jakmile si na to clovek zvykne, uz se mu do tech klasickych zpet vubec nechce!:-)

    OdpovědětVymazat
  2. To je ale vážně krásné :)
    Druhá fotka z poslední čtyřky vypadá dokonale!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem si je zamilovala, i když ještě žádnou nemám, ale vypadají fakt úžasně, hlavně potom v outfitu :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné! Skvělý trend. Nevím, jestli mám tu odvahu, no malá prsa určitě. Je to vlastně velká přednost, která se tímto docela rafinovaně a až vznešeně prezentuje. No tak možná někdy...

    OdpovědětVymazat
  5. Koupila jsem si 2 v Lindexu a prakticky je nesundám, jsou úžasné, miluju je a chci další a další a další :D

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  6. Hrozně toužím nějakou vyzkoušet, tak snad brzy narazím na tu ideální, teď jsi mě pěkně navnadila na to :D
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají opravdu super a sexy na mě možná až moc odvážné. Asi bych potřebovala mít trochu hezčí prsa a možná. To bych si musela nejdřív zajít na takový zákrok a prsa si zvětšit, a pak bych si možná taky pořídila nějakou takovou podprsenku a nebála se jí nosit.

    OdpovědětVymazat
  8. Wau tak ty jsou naprosto úžasné jen nevím jestli by moje malá prsa slušely. Jinak by si musela zajít na něco takového aby takové odvážné podprsenky mohla nosit, i když se mi teda moc líbí a jsou neuvěřitelně sexy.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images