monochromatic grey

11/09/2014


Tyhle fotky si pro vás schovávám už nějakou chvíli a konečně na ně došlo. Není to prostředí prostě dokonalé...? Sportovní elegance v mém podání. Čisté, jednoduché, chic a přitom strašně pohodlné. Tenisky se šaty jsem zkombinovala úplně poprvé a začal se mi tenhle styl líbit natolik, že ho určitě ještě několikrát zopakuji. Úpletové šaty z kolekce HM trend jsem měla vyhlídnuté už dlouho, naneštěstí mi je vyprodali. O měsíc později jsem náhodou nakoukla do HM na Václavském náměstí a tam byly. A hned i ve velikosti, kterou jsem potřebovala. Udělala jsem jen malou úpravu s dolním okrajem, který jsem zkrátila. V hlavě se mi pak zrodila kombinace s kabátem a teniskami. Zamilovala jsem se do toho looku, protože na pobíhání po městě neznám nic pohodlnějšího. Rozhodně ale nezapadnete do davu. Monochromatický look totiž nikdy nebude nudit, naopak. Díky odlišným materiálům, řasení a různým proporcím vypadá celek stylově. Oversized kabát jsem si šila již minulý rok a je stále mým favoritem. Teď k němu přibude ještě jeden nový camel, ale o tom zase příště. Outfit už nepotřeboval žádné výrazné doplňky, jen bílé psaníčko a hodinky, které teď skoro nesundavám. Co říkáte na takový look, je to váš šálek kávy?

DIY coat, HM Trend dress, Adidas sneakers, Rebecca Minkoff Marlowe mini bag, Marc by Marc Jacobs watch

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Čekala jsem, kdy se tu tyto fotky objeví. Jsou skvělé, to místo je prostě úžasné. A stejně tak i šaty. Tenisky pro mě nejsou, ale k ty to umíš prostě zkombinovat. Za mě palce nahoru!

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný outfit, úžasné fotky, sluší ti to :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to je náš nový most, tedy most, který mi zkracuje cestu do práce. Moc hezké fotky, hlavně jak sedíš. Ta je nej. Příjemný outfit. Krásný kabát i šaty. Boty také volím většinou pohodlné, ale více by se mi líbily nějaké třeba kotníkové, když ne lodičky. Tak trochu mi tento styl připomíná 80. léta NY (film Podnikavá dívka), kde se přezouvaly v kanceláři do lodiček.

    OdpovědětVymazat
  4. Perfektně to vypadá, a ten kabát, ach.. A skvěle zvolené místo k focení!
    Hezký začátek nového týdne =),
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    OdpovědětVymazat
  5. úžasné prostředí! a tenisky k šatům, to je přesně něco pro mě! krásné, sluší Ti to! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ouch .. úplne dokonalý outfit ... ja šedú milujem a v tomto outfite je proste krásna !!
    To prostredie už ani nehovorím ! :)^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Já šedou miluju a nejvíc v monochromatikém outfitu, kdy vynikne její krásná jednoduchost. Ještě sehnat kabelku v šedivé a budu spokojená :)

      Vymazat
  7. Šaty krásné, kabát krásný, kabelka krásná a prostředí to samé. Bohužel ty tenisky mně k tomu nenadchly. Ikdyž vím, že se to teď dost kombinuje elegantní a sportovní boty..

    OdpovědětVymazat
  8. Nedávno jsem objevila tento blog a jsem nadšená :) Jsem ráda že existují lidé co si umí oblečení ušít. Pomalu se zase sžívám s šicím strojem a váš blog mě motivuje vydržet a nepřestat. Děkuji :) Moje velká meta je ušít si podobný kabát, krásné šaty a perfektní sako. Krásný den :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images