DIY army green coat

12/30/2014


Najdi deset rozdílů...aneb takhle to dopadne, když si jeden den usmyslíte, že musíte mít zelený kabát, který si chcete hned objednat. Kdyby nebylo pár náhod, tak bych ten z Warehouse měla i doma. Ale eshop nefungoval a mě nešla objednávka dokončit. Ještě ten samý den jsem narazila v obchodě s látkami na tenhle vlněný materiál. V dokonalé barvě s chlupem, hřejivý, měkký a za zlomek ceny originálu. Látku jsem koupila a do tří dnů jsem měla hotový nový kabát. Díky jednoduchému střihu byl hotový v rekordním čase a cestoval se mnou do Budapešti, odkud mám tenhle outfit. Příště vám z něj ukážu více detailů...

You Might Also Like

10 komentářů

  1. No tak ten je opravdu skvělý! Ty jsi fakt neskutečný, kabát za tři dny? A ještě takhle pěkný? Měla by ses tím živit, protože každičký tvůj ušitý kousek bych měla nejraději v šatníku! :) A určitě nejen já! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super kabát! Ty jsi neskutečná, Jani. Moc se povedl a za tři dny? To klobouk dolů.
    Já akorát sháním černy vypasovaný ideálně s páskem v pase a aby měl větší podíl vlny. Včera jsem ma jeden narazila v outletu Manga ve Štěrboholech, ale malé velikosti neměli.:(

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný! Závidím ti ty šikovný ručičky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Je krasny! Jsi sikovna. Ja chci taaak sit, ale misto toho musim doma s ditkem rehabilitovat. Po zelene nastesti zatim netouzim, ale stejne by mne zajimalo, kde takove latky prodavaji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já mám čas akorát teď o dovolené ji ak se k tomu moc často nedostanu :(

      Vymazat
  5. Tedy tobě ten kabát sluší snad více než slečně na prvotním obrázku

    OdpovědětVymazat
  6. Sikulka. Sijes krasne veci. Tvoj kabat vyzera ovela lepsie ako ten z Warehouse. Dobre ze si si ho neobjednavala ale usila. Krasny kabat ktory Ti sedi perfektne.

    OdpovědětVymazat
  7. Teda, to je paráda!! :) kabát vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images