Marsala look

1/15/2015


Jestli je trendy barvou pro tento rok Marsala, tak je i můj outfit. Marsala je barvou vína, a to byla má oblíbená barva už nějakou dobu. Nejdřív jsem ji aplikovala na svetry, trička, potom i na kalhoty, boty, kabáty a naposled i na tenhle skvělý shopper. Neznám praktičtější kabelku pro dny, kdy nosím spousty věcí, včetně toho nákupu z Billy.  I když jsem jí poslední dobou nechávala oddychnout a raději jsem se oddávala šedivé, je příjemné se k ní vrátit. Opět mě začaly bavit tmavší rty. Skvěle se doplňují s celým outfitem. Můj přítel rtěnky nemá v lásce. Myslím, že snad ani jeden muž, kterého znám. Pořád se ho ale snažím přesvědčit, že je to stylová záležitost. Tmavší rtěnka vypadá i na fotce skvěle, zvýrazní celý obličej a přes den ji mám jako ochranu namísto černých brýlí. S rtěnkou se cítím víc na svých nohách. Aby ne, když strhává pozornost, a to už se musíte chtě nechtě obrnit a projít davem s nadhledem a ladným krokem. Dobrý trénink sebevědomí, ne..? Najít tu pravou je ale úkol pro otrlé, nezbývá jen zkoušet a zkoušet. Mně se osvědčila značka MAC a Nars a jejich super matné rtěnky s dlouhou výdrží. Kterou značku máte rádi vy? Zbytek outfitu až na semišový křivák a šálu vidíte poprvé. Přitom to jsou kousky, které teď nosím nejčastěji. Svetr, džíny i mé úplně první chelsea boty jsem si pořídila ještě ve slevách. Z bot jsem naprosto nadšená, jsou skvěle pohodlné a i bez zipu se snadno nazouvají. Doladí celý look, a protože jsou jednoduché, budou univerzální na nošení. Džíny jsem si trochu vyšperkovala a na jedné nohavici prostřihla díru. Líbí se mi takto mnohem víc, přemýšlím, jestli nechat jen jednu nohavici, nebo proděravět obě, co myslíte?

Mango suede biker jacket, Zara turtleneck, Mango + DIY jeans, Zara scarf, Lindex shopper bag, Mango chelsea boots

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Jóóóó, marsala, to je barva vznešenosti.
    Uměl bych si u sebe představit tu skvělou šálu a shopper bag. Ten je dnes nutnost i pro pány. Drží tvar, vejde se do něj spousta věcí a vypadá perfektně =).

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šála je super, ty barvy mě na ní baví nejvíc a pánské shopper tašky jsou snad ještě hezčí než ty dámské, hlavně když jsou vyrobené z kůže...

      Vymazat
  2. Tak na tuhle shopperku jsem koukala snad stokrát, ale vždycky jsem ji zase vrátila do regálu. Ale je prostě nádherná! :) Moc Ti to sluší!
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky, ale nakonec jsem využila poukázku, která mi zůstala po vánocích a jsem ráda, že jsem ji nakonec vzala. Skvěle se totiž doplňuje s dalšími věcmi v mé skříni a má předchozí kabelka v podobném odstínu už dosloužila :)

      Vymazat
  3. Mám stejnou bundu, jen hnědou :-), fotky jsou super:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle tasky jsou stejne nej. Vejde se do nich i nakup. Tahle je moc hezka svou jednoduchosti. Je to vinova, bordeaux nebo takova tmave cervena do hneda? ;-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Je víc do vínova a nákup skvěle pojme, to už mám vyzkoušené :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opět moc pěkný! Krásná barva..

    OdpovědětVymazat
  7. Túto farbu tiež zbožňujem už dlhšie a tá shopper je skvelá! Akurát čo som bola naposledy na nákupoch som si jednu kúpila a som tiež spokojná. Zmestí sa do nej naozaj všetko .
    Veľmi ma zaujal aj tvoj šál ;)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images