olympus pen

4/26/2015


Mám nového parťáka na focení. Olympus Pen E-PL7 není jen stylový kompakt, ale i všestranně šikovný foťák pro různé situace. Mám ho zatím jen chvilku a určitě se o něm ještě více rozepíšu, až ho pořádně vyzkouším. Mě se na něm hlavně líbí, že je maličký a lehký do ruky. Bude ideální teď na mojí cestu do Říma, kam se za týden chystám. Na dovolenou mě už totiž přestává bavit tahat s sebou těžkou zrcadlovku. Olympus má skvělý obraz, výborně ostří a navíc má vyklápěcí displej třeba pro dokonalé selfie. Natočí video ve full HD, má spoustu režimů pro focení a taky uměleckých filtrů, pokud si chcete s fotkami více vyhrát. Jsem nadšená z funkce wiffi, díky které můžu fotky hned sdílet na facebooku nebo instagramu. Už se těším, až ho prověřím zátěžovým testem. Pokud ho někdo z vás má, podělte se o své zkušenosti...

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Jsem opravdu zvědavá na recenzi, zatím na něj ze všech článků slyším jen chválu :) Už jsem nad tím také začala přemýšlet, jak se na mě valí ze všech stran :-D (asi hodně dobré promo Olympusu) Jestli se můžu zeptat, zajímalo by mě, proč ses pro něj rozhodla ty? Co tě na něm nejvíce lákalo? Proč tenhle a ne jiný kompakt? :) Jasně, je primárně určený přímo pro bloggerky, ale pořád váhám, jestli to není jen velká reklama, schovaná za stylem :) I když fotky, co jsem viděla na jiných blozích, jsou super, o tom žádná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já ho zatím jen testuji, koupi zvažuju. Ale pořád nevím, zda dát přednost zrcadlovce nebo jít raději do kompaktu. Oboje má své výhody. Zatím jsem nevyzkoušela tolik modelů, tak nedokážu říct, co nakonec vyhraje. Olympus mě lákal, protože jsem četla několik recenzí na ostatních blozích. Hlavně je to první kompakt, který se mi dostal do ruky. Líbí se mi rozmanitost funkcí a hlavně možnost sdílet fotky na soc. sítích.Až ho pořádně vyzkouším, napíšu toho o něm víc. :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images