spring #instaweek

4/12/2015


První jarní instaweek je tady a sním pár nových změn a akcí, kterých jsem se v poslední zúčastnila.
Prvním byl plzeňský BarCamp. Jde o prezentace a workshopy lidí zabývajícími se IT, reklamou, PR, marketingem, designem, sociálními médii či novými technologiemi. Mně rozhodně zajímala část, která se věnovala sociálním sítím. Měla jsem tak možnost shlédnout známé tváře, které mají dlouholetou praxi  a v oboru jsou už vyhledávanými jmény. Což taky souvisí s mou novou změnou, aktuálně měním své profesní zaměření. Takže byla tahle jednodenní akce pro mě jako stvořená. Podobná setkání probíhají i v dalších městech jako je Brno, Zlín nebo Ostrava. Ten brněnský se teprve chystá na květen, tak si ho nenechte ujít. 
Byla jsem se včera podívat na Bloges Robes marketu, protože jsem ten minulý propásla. A zjistila jsem, že takové akce nejsou moc pro mě. Moc lidí, dlouhé fronty u vchodu na lístek a příliš vedro. Z oblečení jsem si nic nevybrala, byl to prostě šrumec. Ale třeba se to holkám do třetice povede příště podchytit. Uvidíme. Jestli jste se byli také podívat, dejte vědět, jak se bazar líbil vám.
Procházky. Každý volný den, kdy je hezké počasí, trávíme venku. Užíváme si jara, konečně. Chodíme ráno běhat a odpoledne chodíme do parku. Nejradši mám královské zahrady Pražského hradu, Loretu, Vyšehrad a teď i do růžova rozkvetlý Petřín. Na rozhledně je nádherný výhled na město. Kam se chodíte venčit v Praze vy? 
Jeden takový celodenní výlet městem skončil neplánovaně večeří ve Ville Richter. Tohle místo vám můžu jen doporučit. U vchodu nás mile přivítali, usadili ke stolu s výhledem na řeku. Jídlo bylo dokonalé, od předkrmu s domácím pečivem a máslem, sklenkou Prosecca (lepší jsem asi nepila), přes hlavní chod i dezert. Vaří spíše českou kuchyni, ale takové telecí hrudí sous vide jsem neodmítla. Z předkrmů jsme ochutnali králičí terinu a gratinovaný kozí sýr. Obojí na jedničku. Čokoládový fondán a rakytníkový sorbet byly dokonalou tečkou na závěr už tak příjemného večera. 
Testuji mýdla na obličej a vlasy. S mou pletí je neustále něco v nepořádku a s jemnými vlasy bojuji snad pořád. Rozhodla jsem se proto vyzkoušet něco více přírodního, bez zbytečné chemie, kterou obsahuje skoro každá kosmetika. Za pár týdnů o nich napíšu recenzi, kde se o mýdlech samotných i o účincích dozvíte více. Zatím sleduji, jak se používání na mé pleti a vlasech projeví.
Mám vysněnou kabelku z Nasty Gal, kterou jsem měla nějaký čas vyhlédnutou. Konečně dorazila a já s ní můžu realizovat své retro laděné outfity. Sedmdesátky mě naprosto dostaly. 
A jaký byl váš poslední týden?

You Might Also Like

6 komentářů

  1. To kopřivové mýdlo na obličej, pokud je to ono, používám také a nemohu si ho vynachválit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Mám cypřiš a zelený jíl s mátou na mastnou pleť, zatím spokojenost. To kopřivové asi taky vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Krásné fotografie a skvělý outfit na druhé fotce!

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mýdla mě zaujala, kde jsi je prosím sehnala?

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mýdlárna Erdé, nebo Mýdlotéka u tří lilií, tam je mají taky:
      http://goo.gl/miDDMl
      http://goo.gl/CKwWHH

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images