Realash serum

6/19/2015


Sice o kosmetických produktech nepíšu tak často, ale občas se ráda podělím s nějakou novinkou - sérum na řasy Realash. Do rukou se mi dostalo nové sérum na řasy. Nejen, že naše vlasy potřebují tu správnou péči, ale i řasy, na které často nemyslíme. Málokdo má totiž tak husté, dlouhé řasy od narození, aby mohl zapomenout na řasenku. Existují metody, jak si řasy nechat prodloužit a zhustit, ale rozhodně nejsou vhodné pro všechny. Jako jsem například já. Oči si totiž líčím skoro denně. Používám linky, oční stíny a řasenku. Proto se pro mě metoda prodlužování řas vůbec nehodí. Pokud si totiž oční make-up odličujete, umělé řasy vám moc dlouho nevydrží. Proto jsem o téhle metodě nikdy ani neuvažovala. A přestat si líčit oči nehodlám. Nemám je natolik výrazné sama od sebe, správné líčení je ale naopak dokáže hezky otevřít. Jenže na druhou stranu, denní používání řasenky nebude pro řasy asi to nejlepší. Je to stejné jako s barvou na vlasy, která je také určitým způsobem zatěžuje. Proto mě lákalo nové sérum vyzkoušet.
Má šikovné balení, které se vejde do každé kabelky. Tenký uzávěr a štíhlý štěteček, podobný tekuté lince. Díky tomu nanesete na řasy jen tolik množství, kolik je potřeba. Sérum slibuje jak prodloužení řas, tak i dodání potřebného objemu. Také pečuje o pružnost řas, aby se nelámaly. Já pokaždé lituji každé řasy, která mi při odličování vypadne. Tak doufám, že se to používáním séra zlepší.Výsledek při pravidelném používání by měl být znát už po 21 dnech. Uvidíme, používám ho zatím krátce, takže porovnám rozdíl, až za pár týdnů. Realash sérum díky pečujícím látkám urychluje růst řas a posiluje jejich kořínky. Balení by mělo vydržet až na 5 měsíců, což je rozhodně dobrá investice. 
Co se týká složení, obsahuje sérum výtažky ze lnu, puškvorce, přesličky a měsíčku a dalších látek. Mělo by vyhovovat i citlivým očím. Já ho po nanesení vůbec necítila a ani jsem neměla žádnou špatnou reakci. Pokud sérum skutečně zabere, ukážu vám po nějakém době používání srovnání. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Jsem zvědavá na výsledky! Na to, jak jsem poctivá a důsledná, tak mne aplikace na kořínky řas hrozně nebaví. Ani nevím proč. Zapomínám na to.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to ještě rychlejší, než linky nebo řasenka. Dva tahy a máš to. Já si ho nechávám na nočním stolku se zrcátkem a tak nezapomenu :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images