glamorous dress

7/14/2015


Sice se mi nepoštěstilo jít tohle léto na něčí svatbu, abych tyhle krásky vyvenčila, ale nakonec to zachránily Vary. Filmový festival a zahajovací párty se vší amosférou, která k němu patří. A mě udělalo radost, že jsem se do nich i po roce, co je opatruju doma ve skříni, ještě vešla. Takovou koupi bych někdy zase ráda zopakovala. Fabigous teď sídlí na rohu Pařížské a má mnohem větší prostory než dřív, takže i mnohem větší výběr. Byla jsem se tam nedávno podívat a zamilovala se do dalších šatů od Alberti Ferretti, ale i kalhot od Moschino a dalších kousků za super příznivé ceny. Jestli jste sběrači designérských kousků a nevadí vám, že jde o outletové zboží, určitě se tam běžte podívat. Vyberete si. Majitelka vozí zboží přímo z výrobny v Itálii, takže jde o originální věci a přímo od zdroje. A já mám teď motivaci, pořídit si další skvostné šaty, když už jste tyhle na mě viděli :)

Alberta Ferretti dress, Mango clutch, Zara heels

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Chtělo by to jinak upravit vlasy (do drdolu)... nebo se učesat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nehty bych sladila s rtěnkou, pak by to bylo fajn :)

      Vymazat
    2. S těmi vlasy souhlasím, spíš by se mi líbil hladký, nízko posazený cop. Ale sladit nehty a rtěnku? Blemf.

      Vymazat
    3. a mně se vlásky líbí, sama totiž nejsem na nějaké "účesy"..
      šaty jsou krásné, botky zajímavé.. ale to psaníčko.. ach.. z toho nemůžu spustit oči! :D <3

      Vymazat
    4. Nemám husté vlasy na drdol a nesluší mi to. Když si obleču honosnější šaty, raději nechám vlasy v kontrastu jednoduché, přirozené. Učesaná jsem byla, než začal foukat vítr. Ne každý má s sebou při focení tým stylistů, vizážistů a kadeřníků :D
      O to jsou ale mé posty reálnější.

      Vymazat
  2. Moc ti to slusi! Krasne saty a hlavne ta kabelka. Ta je dokonala. Mne by se libil i nejaky barevnejsi ale nevyrazny lak, ale i s timto je to hezke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta bílá hezky doplnila to psaníčko, navíc je to ideální barva, když za víkend střídám několik outfitů a nechci předělávat manikůru.

      Vymazat
  3. šaty jsou nádherné (už jsem obdivovala loni) a děkuju za tip, kam na podobné kousky zajít :)

    simply the best

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné, moc ti to sluší! S bílým lakem naprosto souhlasím, univerzální a jednoduché řešení při střídání outfitů. Jen nevím proč, ale trošku mě tam ruší ty boty. Možná tím, jak jsou ty šaty samy o sobě "honosné" a volánkové, tak bych zvolila už jen jednodušší páskové botky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám jen černé a pak takové robustní nude a ty se nehodily. Určitě by bylo fajn mít víc simple sandálků, ale já poslední dobou sahám z pohodlnosti po midi výšce podpatku nebo úplně plochých. Tyhle mi ležely dost dlouho ve skříni, škoda je jednou neprovětrat :)

      Vymazat
  5. Jani, neuvěřitelně Ti to sluší! Šaty jsou překrásné a to psaníčko také. Boty to krásně doladily a mně se naopak líbíš v rozpuštěných vlasech, protože ti hrozně přidávají na charizmatu a sex-appealu. :)
    ři příští návštěvě Prahy se tam určitě mrknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Určitě mrkni, pokud se ti ale něco zalíbí, moc neváhej. Věci se rychle obměňují :)

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je uplne nadherny look!

    Jsem hned novy follower :)

    http://curyinthecity.blogspot.cz/
    Fashion Paris, Prague

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images