Chloé girl

10/18/2015


Chloé girl by asi chtěla být každá...Chloé je prostě fenomén. Snažím se přijít, čím to je, že každou sezónu přijde s něčím novým, svěžím. Každou sezónu se vyrojí nový model kabelky, který se stane hitem a mají ho pak všechny světové blogerky, bohužel...Začala jsem tuhle pařížskou značku vnímat v době, kdy byla kreativní ředitelkou Phoebe Philo, která nastoupila po Stelle. Co na Chloé miluju je její ženskost, nositelnost. Nezastírá ženské tělo, naopak kopíruje přirozené křivky. Volné róby jsou ze splývavých materiálů, kalhoty z měkké látky a kabátky mají perfektní střih. Pro mě jsou ideální designérskou značkou. Mají svůj rukopis. Spojují kvalitu, luxus, design. Pro mě neskutečně pracují s hranicí mezi streetstylem a módním molem.

Nedivím se, že je pak značky z běžné konfekce rádi kopírují. I tyhle mé šaty jsou inspirované zimní kolekcí od Chloé. Originál je sice v maxi délce, ale mně se moc líbil ten jemný vzor na černém podkladu. Ještě bych k nim brala ten vysněný tmavě modrý dlouhý kabát. Ten mimochodem zase okopírovala Zara. Proč ne, když na originál není, že?

Tenhle outfit jsme fotili před týdnem a za tu dobu se tak ochladilo, že i já jsem musela obléknout silonky a trenčkot vyměnit za kabát. Škoda, myslela jsem si, že si ten teplý podzim užiju o trochu déle. Nedá se nic dělat. Teda vlastně dá :) Pořádně se zabalit a pít čaj z termosky. Včera jsem se přemohla a po uzdraveném koleni konečně vyběhla ven i při těchto studených teplotách a jde to!! Takže je to zase jen o lenosti. A s ní se přece dá bojovat. Prostě jít a udělat to, bez výmluv. A bez výmluv si i tu dlouhou a studenou zimu užiju. Jak? Výlety, procházkami s termoskou a mou drahou polovičkou, saunou, vířivkou, večery u filmu, v divadle, na jazzu a koncertech. Protože v zimě se toho dá dělat spousta, jen nebuďme líní. Na válení jenom v posteli jsou ty volné chvíle moc krátké. Co děláte nejraději vy v tomhle období?

 Promod trench coat, C&A dress, Zara boots, HM hat

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jani, tohle je perfektní kombinace! Ty šaty jsou úžasné a trench také.
    Máš pravdu, že Chloe dělá krásné věci a hlavně kabelky mě neskutečně baví.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, no mě právě taky. Na Drew si ale musím ještě chvíli počkat...

      Vymazat
  2. Já jsem taky zamilovaná do kabelek, ale pořád mne odrazuje ta cena :)
    weekend outfit& international shein giveaway 120 USD

    OdpovědětVymazat
  3. - tohle je naprosto dokonaly ! o to vic, ze je z celyho looku citit, ze je to tva krevni skupina .)

    OdpovědětVymazat
  4. No to teda, že letošní teplá část podzimu byla hodně krátká..trench jsem oblékl rovnou 2x a už leží ve skříni =/. No co, aspoň se neobnosí =D.
    Jinak v takové dny jsou výlety fajn, dokud ještě listí visí na stromech, hraje to všude barvami..těším se na neděli, až vypadneme zase za Prahu =). Nějaký další tip krom Ještědu? Za ten ještě jednou tady moc děkujeme!!
    A vířivka, sauna, kino, divadlo..to samozřejmě taky =)
    Co mě trochu zamrzelo, že díky tomu krátkému teplému podzimu jsme letos dost kašlali na Náplavku..všehovšudy jsme tam bylo možná 3x..co už, vynahradíme příští rok ;)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač :) Mně náplavka moc neláká, na mě je tam vždycky strašně moc lidí a turistů, mnohem raději vyrazím na kole na svatou Kláru, tam je krásný výhled. Nebo do altánu v Gröbovce. Jinak se mi líbilo na Pancíři a Špičáku na Šumavě, i když nevím, jaké počasí tam bude teď. Chtěli jsme se ještě podívat sem: http://www.zikmundov.cz/ubytovani. Okolí je moc hezké. Ale jinak doporučuju ještě Moravu na sv. Martina, to budou mladá vína... :)

      Vymazat
    2. Vidíš, Havlíčkovy sady..kousek od domu a ještě jsme tam nebyli..napravíme =). Já teď objevil Les Království (u Dvora Králové), tam bych se chtěl jet podívat co nejdřív, musí to být z té přehrady krásný pohled do údolí na barevné stromy =). Akorát je to dvě hodiny cesty z Prahy, no..

      Jojoj, jižní Moravu na sv. Martina jsem jednou zažil a nevím, jestli chci znova =D

      M.

      Vymazat
  5. Ten kabátek/trencoat je nádhernej! a celkově outfit pěkně sladěný :)
    www.veshionlife.com

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images