grey mood

10/12/2015


Mám divné období. Podzimní chmury dorazily i na mě. Kromě toho, že už druhý týden léčím naražené koleno a nemůžu cvičit, tak mi nějak dochází síla a motivace do všeho dalšího. Mám pocit, že nic kromě práce nestíhám. I když mě práce baví, není to všechno, kolem čeho se můj život točí. Nezbývá mi teď moc na koníčky a když už si nějaký ten čas konečně najdu, najednou nemám chuť dělat nic. Takhle večer co večer trávím doma bezduchým brouzdáním na netu, místo toho abych si konečně přečetla nový Forbes nebo pokračovala ve čtení knížky. Nebo si došila sukni, šaty, co mám v hlavě, připravila články na blog, upravila fotky, dodělala dekoraci bytu. Šla si zaběhat ( časem), i přesto, že venku není zrovna hezky, nebo si zacvičila doma, nafotila nové outfity, atd. Těch věcí by se našlo mnohem víc. Doufám, že v tom nejsem sama. 
Máte radu, co s tím? Osvědčilo se vám něco, jak se znova vrátit do aktivního tempa? Tak jako jsem to měla před časem v létě...Nebo je to přirozené a člověk by měl na nějakou chvíli zpomalit. Přece ten podzim bývá většinou o relaxu, zachumlání pod peřinu, procházkách spadaným listí, dlouhých koupelích, přemýšlení. Chtělo by to nějakou rovnováhu mezi tím. A taky konečně přestat mlsat a začít opět jíst zdravěji :) Tak se vám zase ozvu, jestli jsem s tím nějak zatočila. Zatím mi piště, čím se na podzim nakopáváte vy? Nebo jak se umíte naladit na volnější tempo, protože i to je někdy potřeba, ne..?

Topshop jersey skirt, New Yorker jumper, Zara chain loafers, Marc Jacobs warch, Givenchy Antigona bag

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Šedá ti moc sluší a je tak elegantní i v trošku sportovní verzi (tedy podle mé stupnice sportovna).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám docela podobnou stupnici :D Moje botasky bych spočítala na jedné ruce...

      Vymazat
  2. Ta kabelka je prostě perfektní! A v šedé u mě rozhodně vede :)
    Rozhodně v tom nejsi sama, taky bývám na podzim taková zpomalená... Vždycky si řeknu, že si jeden den doma zkusím odpočinout, nic nedělat a pak budu mít víc energie - opak je ale pravdou! Po takových dnech bývám ještě více skleslá, a tak se mi nejvíc osvědčilo naplánovat si hodně aktivit s někým blízkým, abych se nemohla vymluvit, když se mi zrovna nechce. A vůbec nejmíň jsem unavená ve dnech, kdy zvládnu jít do práce, pak do školy, na kafe s kamarádkou a ještě večer do fitka :) B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, když máš produktivní den a k tomu se ještě kvalitně vyspíš, tak je to super. Já si musím navyknout chodit spát dřív. Teď na podzim je to brzké vstávání na trénink jako za trest a když jsem nevyspalá, moc se to pak nedá...

      Vymazat
  3. já si vždycky říkám, že tělo si samo řekne, co právě teď potřebuje :) Takže pokud se ti teď nic nechce, nech to být, ono to samo odejde, tak jak to přišlo.. :)
    makeup battle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda pravdoucí, jen ty kila navrch z toho válení v posteli bych si klidně odpustila :D

      Vymazat
  4. Seda je jedna z barev, ktera ti skvele sedne!
    Zkus trochu odpocivat, telo to obcas potrebuje. Mne ale pomaha naopak mit aktivity, halvne cviceni mi vzdycky nakopne. Tak at se koleno brzy zahoji. :-) Mne se ted pokousi skolit nejaky bacil, takze tento tyden jsem taky bez cviceni. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, už se to o dost zlepšilo. Zkusím začít s běháním a uvidím. Vylež se brzo z toho :)

      Vymazat
  5. Já se nakopovám tak, že jsem oproti letě začal mnohonásobně více cvičit, především pak běhat :) V létě to nešlo, to byl člověk rád, že přežil rozpálené ulice a zavřel se doma. Teď je to jiné kafe a po cvičení a přílivu endorfinů..pak můžu začít něco dělat:)

    Jinak outfit povedený ;) Samostatně jsou šedé kousky zkrátka takové šedivé,ale jako celek je to parádní :)

    Lukáš
    http://ajlaffesn.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zahřeješ se při tom běhání teď? Já si říkám, aby se to neminulo účinkem. Potřebuju se při sportu zpotit, což při těch teplotách venku nebude tak snadné..

      Vymazat
  6. Ta sukne je uzasna a celkove je tenhle sedy outfit vazne krasny a slusi ti :)
    Jinak ja bych na chvilku zpomalila. Hlavne zadne vycitky, zes proflakala vecer na internetu, pak si totiz clovek neodpocine a porad vlastne premysli, ze by MEL delat neco jineho, i kdyz treba dost podobneho :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí už se toho zbavuju. Odpočinek byl fajn, ale na víkend si chystám trochu víc aktivit a konečně do toho mám i chuť. :)

      Vymazat
  7. a když už si nějaký ten čas konečně najdu, najednou nemám chuť dělat nic
    Tak to jsme na tom úplně stejně..a nějak nevím, co s tím. Pevně věřím, že výlet do Osla, kam pozítří odlétáme, mě nakopne a vrátím se nabuzený a namotivovaný =D. Jinak fakt nevím..tak nějak mě to tlačí k tomu, co napsala Shoesmaniac, že tělo si samo řekne, co potřebuje..
    Držím palce s kolenem..já s tím svým musím na vyšetření..výšlap na Ještěd mu neudělal dobře =/

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě už právě to válení v posteli přestalo bavit a konečně mě zase chytá chuť něco dělat. Koleno je snad už dobrý, otestuju to v sobotu při běhání, tak uvidím. Bacha při chození na horách, mě to zase chytá při prudkém sešupu, to není moje. A užijte Oslo, těším se na fotky :)

      Vymazat
  8. uu sivé kombo je super! hlavne ten mega sveter!

    a ja to riešim tak, že si nasekám čo najviac aktivít na jeseň, zimu aby som nemala čas myslieť na somariny a nedepkárčila. Síce nemám na nič čas poriadne, respektíve čas na aktávny oddych, ale to mi pomáha prekonať tieto depresívne obdobia:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi to budu mít teď stejně, dokonce se těším na víkend. Ne na odpočinek, ale že budu mít čas na spoustu svých věcí a ten pocit potom, že jsem si z toho plánu většinu splnila, bude myslím fajn :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images