autumn new in

11/01/2015


Hodně dlouho se tu neobjevil post o mých novinkách v šatníku. Buď nenakupuju, což je nepravdě podobné, nebo vám je rovnou ukážu na sobě. Protože ale nestíhám o víkendech fotit outfity, upřímně si raději užívám ten příjemný a teplý podzim, raději vám těch pár kousků ukážu na fotkách. Miluju šedivou, to už jste o mě možná zjistili. Mám několik šedivých svetrů a když jsem v Mangu viděla tenhle huňáč, neodolala jsem. Je tak měkoučký a příjemný. Hřeje, dlouhý pod boky a má mírný stojáček, navíc extra široké rukávy s manžetou, které mě baví. 
Do botníku mi přibyly první Tomsky z Urbanluxu. Tyhle jsou z poslední kolekce, laděné do zimního kabátu. Jsou z vlněné látky a tak příjemné na nošení. Užívám si je, dokud není ještě zima. Ideální pár na městské pobíhání. Víte, že koupí jednoho páru přispěje Tom's jedním párem botek pro děti v třetích zemích..? To už je pořádný důvod, proč si kopit další pár bot a doma vám proti tomu, nemůžou říct ani slovo. 
Černou krajkovou podprsenku jsem potřebovala jako sůl. Konečně jsem po dlouhém hledání našla tuhle v HM. Miluju podprsenky bez kostic a bez výztuže. Jsou příjemné na nošení, nikde netísní a menšímu hrudníku poskytnou dostatečnou oporu. Tahle navíc nemá žádné zapínání, takže netlačí na zádech. Absolutní pohodlí :)
Bílý krajkový top s řasením ve stylu Céline mi nedal spát. Tohle je kousek, který se mi moc líbí a přesně vystihuje, co ráda nosím. Něžné, jemné a přesto kombinovatelné. Nosím ho k džínům, ale i koženým kalhotám. Perfektní bude i s áčkovou nebo pouzdrovou sukní. Snad vám ho brzy ukážu v některém outfitu.
Proužkovanou košili z Camaieau mám už delší dobu, ale na blogu jste ji ještě neviděli. Takový kousek je pro mě další základ v šatníku, který mi nesmí chybět. Nosím ji do práce s pouzdrovou sukní, když chci vypadat za slušňačku, ale perfektní je s džínami i na víkend. Může vypadat jak elegantně, tak právě i ležérně nebo sportovně. Proužek je totiž nestárnoucí kombinace. 

Mango jumper, Toms sneakers (Urbanlux), HM triangle bra, Zara top, Camaieau striped shirt

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Všechny kousky - jen bez té děsné halenky bych ihned brala! Ty Tomsky jsou skvělý! :)

    Style Solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta halenka je pro mě super kousek, k takovým simple outfitům. Jasně, může působit obyčejně. Já ji ale nosím s koženými kalhotami a onýtkovanými chelsea kozačkami. Najednou nevypadá tak naškrobeně...

      Vymazat
  2. moc se mi líbí ta podprsenka, taky teď víc nosím bezkosticové kousky :)
    friday night outfit

    OdpovědětVymazat
  3. Ten samý svetr jsem si v pátek koupila a je super. Takový chumlací a cozy :-) Koukala jsem i na ty boty, ale nakonec jsem do nich v rámci úspor nešla. Ach jo.
    Romi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že je, mně naprosto dostal, jak je měkoučký :) Napiš do Urbanluxu, kdyby ti je náhodou vyprodali, že o ně máš zájem, zda ti je objednají. Nebo klidně i o jiné, které nemají zatím na webu. Jsou totiž skvělé na chození, tak do nich určitě jdi .)

      Vymazat
  4. Pěkné TOMSky sis vybrala =)
    My teď nějak úplně přestali nakupovat oblečení, a spíš se chystáme ještě nějaké vyřadit..asi nás zastihl přdvánoční úklid šatníku =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych taky brala, bohužel žádný bazar, kterého bych se mohla účastnit, je v nedohlednu :(

      Vymazat
  5. Krasne kousky jsi si poridila. Ten top spolu s botami a svetrem bych brala hned!
    Podprsenky tohoto typu jsou krasne, ale pro me bohuzel nejsou. At vyzni jakkoliv spatne, tak mi je na prsa zima, takze potrebuji lehce vyztuzenou. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já vždycky ještě nosím přes nějaké tílko, ideálně z mikrovlákna. Nevydržím mít totiž holá záda, ani pod tričkem. Pak mi zima není ani vepředu :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images