Dream bag

12/25/2015


Není nad to si udělat pořádné Vánoce. A já se na tyhle extra těšila. Splnila jsem si další velké přání. Už jsem vám v předchozím příspěvku psala o tom, jak se opět rozhlížím po nové designerské kabelce. A vybrat takovou dream bag není vůbec jednoduché. Teda, pokud si je nekupujete každý měsíc.

Abyste věděli, že to vůbec není snadné, popíšu vám moje rozhodování. Kdo hádal, že to bude nějaká od Chloé, trefil se. Jenže která? Už druhým rokem se mi líbila Drew. Je to ikonický model a dá se vybrat ze spousty barevných provedení. Ve velikosti small by byla úplně ideální. Celý rok jsem pokukovala po odstínu Grey Motty. Já vím, že si zase budete říkat, že je to šedivá a že už jednu takovou mám. Ale to vůbec není stejný odstín. Je něco mezi béžovou a šedivou, mírně do khaki. Těžko popsat. Ale rozhodně jde o barvu, která se dá perfektně kombinovat. Mrkněte se třeba na blog k Happily Grey nebo Collage Vintage. Jenže pak v téhle barvě přišla Faye a já byla v koncích...která z nich?

Tak jsem asi dva týdny projížděla blogy a koukala na stejné modely v tomhle odstínu a na celkové outfity. Snažila jsem se odhadnout, která mi bude sedět stylově víc. Že to vyhrála Faye asi vidíte z fotek :) A i když jsem se bála, že bude nepraktická a nevejde se do ní moc, vůbec to tak není. A proč ne Drew? Nakonec mi přišlo, že už se mi dost okoukala...Hodně často je vidět na různých blogerkách a taky jsem si nebyla jista tím výrazně zlatým zdobením.

Faye je přesně to pravé pro mě. Kombinace hladké kůže a semiše je perfektní. Velikost akorát, délka ucha ideální. Trochu jsem řešila, že když jí zatěžkám, tak se bude svrchu prohýbat a deformovat. Ale je opravdu kvalitně zpracovaná, sama o sobě dost váží. Kůže je pevná a silná. Vejde se mi do ní peněženka, mobil, klíče, kapesníky, nějaké líčení a ještě do ní schovám i rukavice. Zapíná se na magnet a zdobí ji jemně zlatý řetízek se stříbrnou karabinkou. Ucho se dá celé odepnout a dá se nosit jen jako psaníčko nebo aktovku na dokumenty. Jak se vám líbí moje volba?

Objednávala jsem ji z My Theresa a jsem s tímhle e-shopem naprosto spokojená. Balíček mi dorazil hned druhý den v krásné krabici společně s poděkováním a vánočním přáním včetně katalogu. Už se vážně těším do Mnichova, kde má My Theresa sídlo, ale zároveň kamenný obchod, kam se prostě musím podívat :)


You Might Also Like

14 komentářů

  1. Ja myslim, ze jsi barevne vybrala dobre. Je to barva, ktera se dobre kombinuje. Drew je taky pekna, ale Faye se mi libi asi o neco vic.
    Taky jsem planovala poridit si malou designerskou kabelku pod stromecek, ale osud tomu chtel jinak a ja penize investovala do neceho jineho, z ceho mam ale taky velkou radost. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja myslim, ze jsi barevne vybrala dobre. Je to barva, ktera se dobre kombinuje. Drew je taky pekna, ale Faye se mi libi asi o neco vic.
    Taky jsem planovala poridit si malou designerskou kabelku pod stromecek, ale osud tomu chtel jinak a ja penize investovala do neceho jineho, z ceho mam ale taky velkou radost. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, Faye není tak okoukaná. Navíc se mi asi líbí více tvarem, nosí se na rameni fakt pohodlně a velká je akorát. Nevím, jestli by se mi do Drew vešla velká peněženka...

      Vymazat
  3. Nadherna kabelka v dokonalem odstinu, ktery je nyni mym velmi oblibenym.
    Krasny Bozi hod!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tobě, Marti. Tu barvu jsem si vážně zamilovala, neutrální u mě vždycky vyhrávají, obzvlášť, když jde o takovou investici :)

      Vymazat
  4. Krásný zbytek vánočních svátků:). Faye je..dokonalá :D ♥!

    OdpovědětVymazat
  5. tak ale ta je :) a odstín je naprosto dokonalý!
    over the knee boots

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images