My year 2015

12/31/2015


Právě jsme se vrátili z poslední horské túry na Šumavě. Málem jsme nedošli, ztratili se ve tmě a zabloudili v lese, když jsme hledali kratší cestu k autu. Můj mobil vybitý a jeho na 20 % baterky. Já strachy bez sebe, že tam mezi roštím budeme trčet, než nás někdo najde. Opustila mě všechna odvaha, zatímco on zůstal klidný a jednal. Vytáhl nás oba z lesa na cestu a došli jsme za známými, takže happy end. A tak vím, že mám vedle sebe někoho, na koho se můžu naprosto spolehnout a kdo při mě stojí za jakékoliv situace. Jsem šťastná a jsem ráda za každý další den s ním. 

Přeji vám všem krásný zbytek roku, ať to pořádně oslavíte a máte ten nejlepší začátek toho nového. Splňte si svá přání a jděte si za svými cíli. Ať jsou malé nebo velké, nečekejte. Teď je ten pravý čas na všechno, po čem toužíte. A doufám, že všichni máte vedle sebe tu duši, která při vás stále stojí...bez toho to není ono!

Mám pro vás zase mix mých oblíbených fotek za celý uplynulý rok. Oblíbené outfity, které jste u mě na blogu mohli vidět, vysněná místa, dovolené a další zážitky, o které jsem se s vámi celý ten rok mohla podělit. Jsem pyšná, že jsem se mohla kariérně posunout a našla novou práci. Konečně se posouvám tím směrem, který mě skutečně baví. Vyladila jsem podobu logu tak, že se mi tu skutečně líbí. Doufám, že i vám :) Znovu se naučila řídit, díky novému autu je to skoro hračka a já už jsem si za volantem jistá. Navštívila jsem nádherný Řím, to město má úžasnou atmosféru. Vylezla na Sněžku a netrvalo to celý den :D Ten výhled z vrcholu se nedá popsat. Prošli jsme si Jizerky, ale i Šumavu a bylo nám krásně. Díky tomu se chceme ten následující rok podívat určitě do Tater. Zúčastnila se pražského fashion weeku. Jsem ráda, že se česká móda posouvá a je vidět i za hranicemi. Oslavila jsem další narozeniny a měla jsem k nim ten nejlepší dort. Konečně jsem navštívila filmový festival,  50. ročník jsem již nemohla vynechat. Navázala jsem další zajímavé spolupráce díky blogu. Ale hlavně jsem měla možnost poznat skvělé a zajímavé lidi. 

Napište mi do komentářů, jaký byl ten váš rok, nebo jeho nejzajímavější momenty a podělte se o svá přání...mějte ten nejlepší rok 2016. Děkuju, že tu se mnou jste, dělá mi to radost :)


 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Všechno nejlepší do nového roku Jani. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj styl je naprosto úžasný a takhle v koncentrované podobě je to lahoda pro oko! Můj největší letošní zážitek byla žádost o ruku a celkové ujištění se, že jsem našla tu pravou spřízněnou duši a jsem překvapenější s každým dalším dnem. Také jsem letos konečně dodělala druhou vejšku, kterou jsem si s sebou už léta vlekla jako balvan. A co čekám od nového roku? V létě dávám výpověď ve stávající práci a půjdu vstříc sice neznámu, ale zato s pocitem, že si vše udělám přesně podle svého.
    A Tobě přeji do nového roku jen to nej nej a ať se Ti dál ve všem tak krásně daří!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, to jsou samé pozitivní věci. Přeju, aby se ti dařilo a byla si díky nové práci samostatná a vše šlo podle představ :)

      Vymazat
  3. Musím říct, že ačkoli je na mě tvůj styl většinou až moc inspirovaný sedmdesátkami, tak takhle pohromadě je to fakt pecka!! A ať se ti takhle dobře daří i nadále :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík. Sedmdesátky mě bavili více v létě, zima je více zase o klasických kouscích...už jsem zvědavá, co nového mě osloví na jaře.

      Vymazat
  4. Krásné shrnutí! Ať se Ti daří i nadále. :)
    Za svým snem si jdu už nějakou dobu a věřím, že brzy se to splní.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images