February new in

1/24/2016


Mám pro vás  několik mých posledních novinek, které jsem v lednu ulovila převážně ve slevách. A protože se mi v téhle zimě moc nedaří a hlavně nechce fotit nové outfity, ukážu vám je dopředu takto. Jestli se vám ale tyhle shopping posty líbí, můžu je někdy zopakovat.

Černou koženou sukni mám ze Zary. Líbila se mi hned, jak se v kolekci objevila. jenže, než jsem se rozhoupala, byla fuč. A náhle jsem objevila poslední kus ve slevách, tomu se říká osud. Má super střih do áčka. Ty upnuté pouzdrové mi moc nesedí. A taky se mi líbí ten kontrast drsného materiálu a jemné siluety s detaily kapes, které jsou trochu v retro nádechu. Vypadá super s velkým huňatým svetrem přes, tak i s upnutým rolákem uvnitř. Prošte universální kousek.


Prsten jsem objevila v mnichovském &OtherStories. Už jsem se rozepisovala, že mají skvělou bižuterii, jednoduhou a stylovou. Jen mě mrzí, že jsem si tam toho nevybrala víc. Příště si na to rozhodně vzpomenu.


Svetr z COS jsem si taky přivezla z Mnichova, obdivovala jsem ho už v Budapešti, kde ho měli i v šedivé. možná dobře, že na mě ve slevách zbyla jen černá, aspoň jsem si nekoupila další v 50 odstínu šedi :D Je to směs mohéru, vlny a polyesteru.. Je lehký, splývavý a přesto hřejivý. Líbí se mi ty rozšířené rukávy. Nosím ho přes úzké džíny, ale i zastrčený do sukně. Díky tomu, že je tenký, tak se s ním dá dobře stylově vyhrát. za mě super koupě. A mám dobrou zprávu, COS 2.5. otvírá pražskou prodejnu i u nás v Pařížské. Já se na o hrozně těším :)


Kalhoty s vysokým pasem jsem ulovila v F&F. Trochu jsem se bála tohohle střihu, ale s podpatky to vypadá dobře, navíc dost prodlužují nohy. A ten vlněný materiál je taak příjemný na nošení.Úplně jiný zážitek :) Celý outfit vám ukážu někdy příště. 


Už jsem vám říkala, že jsem se zamilovala do tmavě modrého proužku..? Tak to asi chápete, že když jsem zahlédla ve slevách v Zaře tyhle kalhoty, tak jsme bez nich nemohla odejít. Čím jsem starší, tím víc mě láká zkoušet takovou klasiku, jako jsou office kalhoty se zúženými nohavicemi. Oblékla bych si je s mokasínami, botaskami nebo nějakými loafers na zvýšené podrážce a jednobarevným rolákem. Až nebude mrznout na kotníky, určitě vám ukážu, jak takové kalhoty nosit.


Tyhle nazouvací chelsea kozačky jsem vám už ukazovala v jednom z outfitů. Ještě je v HM mají, sice bez slevy, ale i tak za super cenu, na to, že jsou kožené. jsou pohodlné a seděly mi hned, což se mi u bot moc nestává. Dobře se v nich chodí a ta barva je ideální na kombinování s neutrálními tóny. Jen počítejte, že mají rovnou podrážku, tak by to chtělo na zimu spíše podrazit.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. nejvíc se mi stejně líbí to tvoje chlupaté psaníčko, to je nejlepší :)
    army green outfit & international shein giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, mám ho už dýl. Sice trochu pelichá, ale to je jen maličkost :)

      Vymazat
  2. Moc krásné kousky, úplně můj styl....těším se na obchod COS :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, jen doufám, že bude stejný výběr jako na netu...

      Vymazat
  3. Krásné kousky! Pro sebe bych brala sukni a černý svetr! Jo a samozřejmě to psaníčko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten svetr se mi do těch mrazů náramně hodil, je v něm teploučko. A to psaníčky bys ty zvládla levou zadní. Jediné, co je potřeba je rozdělitelný zip, pak se s tím pracuje mnohem lépe.

      Vymazat
  4. Krom těch příšerných kalhot, které nejsou vůbec můj styl bych brala úplně všechno! :))

    Style Solution

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images