Dvě deci

2/21/2016


Znáte Dvě deci? Je to projekt původně z Francie a je super, že něco takového funguje i u nás. A já s k tomu dostala jak jinak než přes práci. Měla jsem tak možnost vyzkoušet, jak služba funguje. Vše je hlavně o dobrém víně a o umění si ho správně vychutnat.
Celé dobrodružství spočívá v tom, že si objednáte balení dvou láhví, ale dopředu nevíte, jaká vína vám přijdou. Máte na výběr ze dvou tekutých předplatných. Čas radosti, který je spíše určený pro nováčky a čas zralosti, co už mají takových degustací za sebou hodně a víně se více vyznají. 
Já se nepovažuji za žádného znalce vín, ale rozhodně poznám obyčejná vína od těch lepších. A tady jde právě o ty chuťově zajímavější, která si vychutnáte samotná, ale i k jídlům. S víny vám přijde kartička, kde se dozvíte, co právě držíte v ruce. Jaký je to druh vína, z jaké odrůdy, kraje, jeho chuť, vůni a s čím ho nejlépe párovat, za jaké teploty, tak abyste ho ho skvěle vychutnali.
Nebo si z nabídky Dvě deci můžete koupit jen láhev z jejich e-shopu, jedná se o vína, která se v nabídce již někdy objevila, ale i další skvosty. A pokud byste chtěli do degustování více proniknout, projděte si praktickou příručku, jak s tím vůbec začít.
Za mě je Dvě deci zajímavá služba a nejen tehdy, když chcete někoho obdarovat. Vína se vždy liší podle sezónnosti a ročních období. Pokaždé ochutnáte něco jiného, co vás může oslovit. V balení najdete láhev bílého i červeného, aby si každý vybral podle sebe. Aneb něco pro gurmány jako jsem já :)


You Might Also Like

8 komentářů

  1. To je zajímavý koncept! Já ale fakt to bílé moc nemusím. Červené miluju!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem zatím to bílé a bylo perfektní, takže bych jim určitě dala šanci. O červeném ti napíšu, ale myslím, že bude přinejmenším stejně skvělé :)

      Vymazat
  2. znám a strašně se mi to líbí, ale skoro nepiju, takže bych teď už asi nevyužila :)
    saturday mood

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale to jsou dvě láhve měsíčně, to znamená pár skleniček k večeři ve dvou. To se dá hravě zvládnout :D

      Vymazat
  3. Hmm, tak tohle rád vyzkouším, vína miluju!

    OdpovědětVymazat
  4. To neznám, ale rozhodně to musím vyzkoušet.
    Vína milujeme. :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images