Lindex Better Denim Collection

2/22/2016


Minulý týden jsem se byla v Lindexu podívat na představení nové denim kolekce, kterou si už teď můžete koupit v obchodech. Lindex se zaměřuje na udržitelnost, a proto je tato kolekce převážně z udržitelné bavlny. To znamená, že oblečení je vyrobeno za použití méně energie, barev a šetrněji k přírodě a z organických materiálů. Např. tenisky jsou celé vyrobeny z již použité džínoviny. Tomu říkám správný DIY přístup. 
Já si všechno osahala, okoukla a zamilovala se do jemňoučkých a lehounkých šatů z denimu. Mají kimonové rukávy, kapsy a krásnou siluetu. Do těch asi půjdu. Džín mám z Lindexu už několik, perfektně mi sedí a navíc se ani neprošoupávají, jako u jiných značek. V kolekci je na výběr i z dětského oblečení. 
Kožené doplňky, semišové kabelky a a trenčkoty dodávají celé řadě retro nádech a trochu bohémského stylu, který bude v nadcházející sezóně zase aktuální. Pokud bych si měla vybrat, kromě šatů bych sáhla po denimové halence s vázačkou a šatičkám s volánem kolem výstřihu. Mrkněte se sem na všechny kousky a napište mi, co se líbí nejvíc vám... :)


You Might Also Like

1 komentářů

  1. Mně se líbí ten baloňák. Jinak bych si nic nevybrala. Možná ještě ten červený klobouk.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images