black on black

3/13/2016


Jaro je ve vzduchu, už se to blíží. Taky se na něj těšíte tak jako já. To znamená, že ubude černých a tmavých outfitů jako je tento a zase tu bude více nude, pastelů a vzorů. Ta změna zimy v nové módní jaro mě vždycky láká. Nemůžu se dočkat holých kotníků, které mi nemrznou, až sundám silonky a odhalím sněhobílé nohy (snad to někde doženu :D). Schovám kabátky opět do skříně, šály pěkně naskládám do šuplíku a vrhnu se na několik měsíců opomíjenou část šatníku. Vytáhnu trenčkoty, bundičky, sukně, svetry s výstřihem, polobotky a košile. Taky se těším na vstávání za světla, odchod z práce ještě za dne a na běhání. Jaro je po zimě plné optimismu. My vždycky plánujeme, kam o víkendech vyrazit ven na výlety, nebo jen na procházky, tohle mě hodně baví. Taky se těším na prodložený velikonoční víkend, budu ráda za vaše tipy, kam vyrazit. Povězte mi, co baví na jaře vás? 

COS turleneck, Zara leather skirt, Aldo over the knee boots, HM bag, &OtherStories ring, Marc Jacobs watch

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Nádherné boty, nestačím zírat ♥. A na jaře je úžasné už jen to, že je víc světla, což prostě nám všem musí dodávat víc energie :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, mám pak to mnohem delší den a chuť toho dělat mnohem víc, než v zimě.

      Vymazat
  2. Já se těším přesně na to samé! Hlavně víc světla ráno a večer, a taky sluníčko. Ale musím říct, že tento outfit ti opravdu moc sluší, celá kombinace pletenina, kůže, semiš je bomba :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já se dlouho nemohla dokopat do sukně celou zimu. A v tomhle jsem se cítila dobře a bylo mi teplo :)

      Vymazat
  3. tak toto sa veľmi podarilo :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images