oldies goodies

3/03/2016


Tenhle outfit je ještě z víkendu, ale jak vidíte dostávám se k němu až teď. Ale tak to mám momentálně se vším. Když se zima nechce dát na ústup a já mrznu ve všem, co není mrazuvzdorné, sáhnu po téhle casual kombinaci. Abyste věděli, všechny kousky, co mám na sobě, jsou už starší. Kabát mám dokonce několik let, ale na blogu se myslím objevil jen jednou. Je to důkaz, že blogerky si nemusí neustále kupovat něco nového. A hlavně nechápu ty, co to tak mají. Vždyť je fajn ukázat, že víme, do jakých kousků investovat a že máme svoje základy šatníku. Je to o inspiraci a do té já počítám i to, že ukážeme, jak se dá co s čím kombinovat a jak vytvořit nové neokoukané looky i z věcí, které nosíme častěji. Prostě být nohama na zemi a poradit si s běžným šatníkem normální ženy. 
Tak mám na sobě několik let starou kabelku, svetr, džíny i košili. Jen boty jsou posledním přírůstkem, ale ty už jste na mě viděli, protože je nosím často. Jako jediné zimní mají podrážku s reliéfem, takže se hodí i na klouzavé chodníky. Navíc si myslím, že na víkendové chození v mrazech není potřeba přehánět a soukat se do jehel a mini sukní jen proto, aby to bylo zajímavé. Tohle je moje víkendová uniforma. Ničím výjimečná, ale hlavně pohodlná a hřejivá. Pořád  vám chci ukazovat, že outfity, které fotím na blog i normálně nosím. U tohohle tomu není jinak. Máte to podobně jako já, nebo jste shopaholici a bez nových kousků každý měsíc se prostě neobejdete?

Lindex coat and jeans, New Yorker turtleneck, Zara scarf, Mango boots

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Poslední rok si uvědomuji čím dál víc, jak jsme zavaleni věcmi. A tak postupně třídím, jak oblečení, tak kosmetiku i věci denní potřeby. Pokud něco kupuji, tak kvalitní, aby vydrželo dlouho jako nové, oblečení kupuji minimálně, spíš si šiju nebo nechám ušít. Boty kupuji kožené. Přemýšlím nad tím, co jím.
    Ráda tě sleduji právě proto, že některé kousky tvého šatníku se objevují opakovaně, ale v různých kombinacích. Že některé kousky si šiješ.
    Těším se na další podobné posty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to přijde přirozené. Nerada čímkoliv plýtvám a to se týká i peněz. Investice do kvalitních kousků nebo ušitých věcí se vždycky vyplatí. Je to určitý způsob udržitelnosti, který by měl mít větší význam než má. Takže jsem ráda za další takové jako jsi ty :)

      Vymazat
  2. moc se mi líbí ta šála :) já už mrznu naprosto ve všem a už se nemůžu podívat ani na kozačky, ani na kabáty a nejradši bych nevylezla z bytu :)
    I want spring

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šálu mám taky věčnost. Mně už ta zima taky nebaví, je to dlouhé, všude jarní inspirace...ale snad to už vypadá, že se konečně otepluje :)

      Vymazat
  3. - naprosty souhlas, kotatko, ja bych vsak v tomhle umrzla. bez nekolika termotrik, hunatych svetru, poradneho kabatu, cepice a rukavic nepreziju ani tuto ultramirnou zimu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to existuje řešení. Cvičit, dobře jíst, posilovat tělo a sportovat venku. Tělo posílí i zevnitř, naučí se zahřát i v zimě a navíc bude odolné proti bacilům. Já třeba nebyla poslední rok nemocná a může za to hlavně pohyb a strava. :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Děkuju, taky je z Lindexu a je super, jak je praktická. Vejdo se i do ní věci jak na cvičení, tak i do práce :)

      Vymazat
  5. Kupovať komplet novú sadu oblečednia a topánok len preto, aby som mohla nafotiť nové fotky na blog, mi príde šialené. A nielen preto, že môj rozpočet nie je neobmedzený. Je to zbytočné plytvanie. Tiež som za to, radšej skúsiť trošku kreativity a rôzne kombinovať veci. Som rada, že som našla ďalšiu spriaznenú dušu v tomto smere. o)

    Anna
    www.glamadventure.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale některé to tak vážně dělají. Já hlavně nemám nafukovací šatnu a čím víc oblečení, tím míň ho unosím a to mi přijde škoda. Zuzka z Red Poppy na to má dobrý koeficient - cost per wear. To je dobré rozhodovací kritérum.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images