lady in grey

4/04/2016


Nestává se, abych za sebou dávala dva outfit posty. Ale není zbytí, za chvíli už tenhle look nebude aktuální...když si tedy odmyslíte kabát. Večer i ráno se ale ještě chumlám do svetru a šály. Přes den ji směle odhodím a užívám si tepla a slunečného dnu. Nevím, čím to je, ale i začátek jara raději sahám po neutrálních barvách. Teď vede samozřejmě šedivá, hned v závěsu béžová, khaki, černá...Zatím to u mě na barvy moc nevypadá, jak jsem slibovala, ale asi to tak má být. Jejich chvíle přijde, až bude správný čas. Ráno je pro mě nejsnazší sáhnout po něčem takovém, jako mám právě v tomhle looku. Je super, když nad outfitem nemusíte dlouze přemýšlet a přesto poskládáte look, který není taková nuda. Máte taky už naučené nějaké kombinace? Všechno mi to ale většinou rozhodí koupě nějakého nového kousku. To pak stojím hodinu před zrcadlem a vymýšlím nespočet mixů, abych si potvrdila, že to nebyl omyl, ale dobrá koupě. No, tak pořád váhám nad těmito kalhotami. Měla jsem je na sobě zatím jen párkrát. Byly se mnou dokonce na MBPW, kdy jsem k nim oblékla splývavou delší košili, tenisky a vlněnou vestu. Docela mě to tak bavilo. Tak já jdu přemýšlet dál, jen tak se nedám :D

F&F turtleneck and trousers, Zara boots, DIY coat, Chloé Faye bag

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Outfit ti pasuje. Jistě je velice příjemný a pohodlný. Sluší ti to včetně rtěnky. Jen ta kabelka mi přijde, že se bije s těmi studenými tóny. Je nádherná, ale lepší by byla ta druhá šedá, která tu na mne vykukuje z postu Love yourself (Givenchy Antigona bag), nebo nějaká úplně jiná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S šedou by to ale bylo na mě u moc monochromní, i když neladí barvou, neruší tolik a navíc se mi k tomu líbila tvarem...já si vždycky propašuju do outfitu něco, co ho nějak rozbije a tak mě to baví :)

      Vymazat
  2. Kalhoty jsou super, líbí se mi ty knoflíky :) Ať už je jaro :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty kalhoty jsou perfektní, určitě to byla dobrá koupě! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Sivú milujem at tebe mimoriadne svedčí ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Kalhoty jsou perfektní a Faye celkový vzhled příjemně narušila.
    Tobě ty sedmdesátky skvěle sedí!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images