magnolia

4/11/2016


Magnolia...každé jaro se těším, až vykvete a doufám, že jí stihnu. Aspoň jedno blogové přání jsem si na jaře splnila. Pozadí rozkvetlých stromů nesmí chybět. A nejsem v tom sama, takže se to teď bude na blozích šířit jako květinová vlna. Ale uznejte sami, není to krásné..? Kdy jindy obdivovat krásu pražských parků, než právě teď, kdy všechno kvete a probouzí se k životu. Jen by mohlo být o pár stupňů tepleji, aby se člověk mohl vyzout z kozaček.
Provětrala jsem svou novou plisovanou sukni. Nakonec jsem jí objevila v Zaře a nelituji. Má super odstín a midi délka mě začala vážně bavit. Ale nezůstanu u jen u ní, pokukuju dál po bílé a jedné maxi délce... Semiš na jaře hodně ožívá. Je to příjemný materiál a suprově se kombinuje. Za mě se investice alespoň do jedné takové bundy vyplatí. Unosíte jí. Jako já se sukní a lehkým svetříkem. A semiši se nevyhýbejte ani na kabelkách, vypadá prostě dobře. Bude vám dělat dobrou společnost i v létě, kdy si takovou tašku vezmete ke krajkovým šatům nebo lehkému rozevlátému topu.
Až se oteplí, nazuju nude sandálky a svetr vyměním za ramínkový top, přidám pásek a je to. Taková sukně má dost výhodu v tom, že už není nutné ji extra kombinovat. Vezměte jednoduché kousky a nic víc není potřeba. Mně se libí i s džínovou bundou nebo bomberem přes ramena. Takže ji uvidíte na mě a tady na blogu ještě několikrát :)

Mango suede jacket, HM jumper, Zara pleaed skirt, Aldo boots, Chloé Faye bag

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Krásně něžné barvičky ;) moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tak konečně jaro. Už to chtělo vystřídat tu zimní šeď. :)

      Vymazat
  2. No jo, vidíš. Sukni jsem zahlédla ve výloze Zary, ale vůbec mě nenapadlo, ti napsat tip :D
    K.
    www.inkpotstories.com

    OdpovědětVymazat
  3. - zkousela jsem si ji, ale na raminku a figurine fungovala mnohem lepe.
    coz ovsem neni tvuj pripad! slusi moc a moc ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono záleží, s čím ji vezmeš. Já ji objednávala přes net a taky jsem si dost nebyla jistá, když jsem jí dopředu nemohla zkusit, ale nakonec to jde :)

      Vymazat
  4. Nevěřila bych, že někomu tak moc může slušet plisovaná sukně. Vypadáš skvěle. Moc se mi outfit líbí! (kéž bych ji taky mohla mít, ta barva je dokonalá)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky! Súhlasím s tebou fotky s krásnym zakvitnutým pozadím majú svoje kúzlo a patria k jarnému must have. Plisovaná sukňa je top! Tiež som oprášila svoj spred pár rokov :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images