spring trends: glitters are back

4/19/2016


Flitry jsou zpět. Ony jsou tu vlastně pořád, jako večerní záležitost, ale někdy více než jindy vykukují i na denní světlo. Určitě doma máte alespoň jeden flitrovaný kousek a pokud ne, podívejte se na mojí inspiraci, třeba změníte názor.
Flirty na den? No jasně, stačí se držet pár pravidel. Jeden kousek a dost. Zkombinujte ho s běžným oblečením. Flitrová sukně si skvěle rozumí s potištěným tričkem, s košilí, sakem, džínovinou. Nazujte tenisky, loafers, boty na platformě, pantofle, chce to trochu kontrast. Přidejte sportovní nádech, mikinu, kšiltovku, bomber nebo parku. Tak docílíte stylového mixu, který se ale dá použít na běžné nošení. Držte se monochromatického vzhledu. Flitry tón v tonu si moc dobře rozumí. Počítejte ale s tím, že v českých ulicích stejně s flitry vzbudíte pozornost, ať je den nebo noc.
Flitry na noc...možná si říkáte, že to není žádná věda, ale je velmi tenká hranice vypadat stylově a naopak přeplácaně. Flitrové šaty, top nebo sukně chce i na večer trochu střízlivější verzi. Zapomeňte na šperky a bižuterii. Šaty zkombinujte se sakem pánského střihu nebo splývavým trenčkotem či dlouhou maskuliní vestou, sukni oblékněte k jednoduchému ramínkovému topu, nebo splývavou košilí. 
Příště vám ukážu, jak flitry nosím na den já :)


Mango top, HM dress, Topshop bag, HM skirt, Mango skirt, Asos shoes

Krátký top oblékněte přes bílou košili společně s business kalhotami a lodičkami. Flitrové šaty jsou hodně výrazné, zvolte k nim drsnější motorkářské boty  nebo kožený křivák, Batůžek vezměte jako kabelku na večer. Třpytivé boty si rozumí s kalhoty s puky. Sukni můžete obléknout na den se svetrem v podobné barvě nebo večer s ramínkovým topem, bude vypadat super :)



You Might Also Like

8 komentářů

  1. Nic s flitry nemám, i když se mi dost líbí. Hlavně ty kalhoty jsou boží. Ale na ty podle mě musí mít člověk postavu. Já bych v nich nejspíš vypadala jak kašpar. :D Skvělá inspirace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, rozhodně nesmí být na postavě upnuté, ale volně splývavé, jako to je na obrázku. Pak to vypadá jako kalhoty a ne legíny, což je dost kýč :D

      Vymazat
  2. flitry jsou super, hlavně se mi moc líbí ta sukně :)
    serenity

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sukně u mě vedou, to je kousek jak na večer, tak i na den a dá se kombinovat se spoustou věcí :)

      Vymazat
  3. Flitry milujem, ale len na menších plochách. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images