Estée Lauder Pure Color

5/01/2016


Miluju paletky očních stínů. Patřím mezi ty, co si líčí hlavně oči. Rtěnky jsou taky mými oblíbenými, ale kdybyste mi dali vybrat, jestli vyjít z domu pouze s nalíčenýma očima nebo pusou, oči by to jasně vyhrály. Bez linky, očních stínů a řasenky jsem nesvá. Jasně, když jdu běhat, přežiju to, ale jinak na vás budu mrkat mascarou. Ale zpátky ke stínům. Moje víčka potřebují trochu prohloubit pohled. To chce kombinaci jak světlých projasňujících stínů, tak i tmavších, které nanáším do záhybu. Díky paletce mám hned všechny potřebné odstíny při sobě a hlavně šetří místo v kosmetické taštičce.

Tahle paletka od Estée Lauder je v odstínu 14 Enchanted Berries. Myslím, že bude sedět všem, jak modrookým, zelenookým, tak i hnědoočkám, jako jsem já. Je to kombinace super barev, třpytivá pudrová , světlounce růžová, lila, metalická šedofialová a nejtmavší je švestková. Pro mě dokonalá kombinace barev. Navíc v krásném obalu. vždycky je mi líto novou paletku vůbec načít, máte to taky tak?


You Might Also Like

5 komentářů

  1. K používání stínů se odhodlávám už děsně dlouho, ale zatím mé líčení dost šidím a snažím se vystačit si s řasenkou, BB a tvářenkou. Na každý pád by mě zajímal výsledek s touto paletkou :)
    K.
    http://inkpotstories.com/

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá úžasně :) kdybych dostala na výběr já, automaticky sáhnu po rtěnce, oči dost šidím :)
    air max vol.2

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images