girly wrap dress

6/30/2016


Mám holčičí období a baví mě to. Líbí se mi ženskost, zvýrazněný pas, volány, květinové vzory. Nic přeslazeného, přesto něžné. Vrátila jsem se o několik let zpátky a vytahuji ze skříně své poklady. Jením takovým jsou tyhle zavinovací šaty, které jsem si šila někdy před 5 lety. Mají velkou výhodu. Střih je natolik praktický, že se vám přizpůsobí, i když už nosíte o velikost větší oblečení. Jen ty ramena a paže jsem kdysi měla bez svalů :D Takže se po nějakých zavinovacích šatech určitě pohlédněte. 

Vraťme se někdy o pár let dozadu. Vzpomeňme si na bezstarostná studentská období, kdy jediným naším problémem bylo vymyslet program na odpoledne. Pusťme starosti za hlavu a prostě si užívejme. Takové bylo moje dívčí období, a tak si ho teď občas připomenu. Stačí obléct květované šaty a jsem zpátky. 

V tom je ta móda zajímavá. Nese v sobě vzpomínky. A proto se některých kousků nevzdávám a udržuji je, až nastane jejich doba. U těch vím, že prostě jednou přijde. Léty prověřené kousky, které pro mě tím víc získávají na hodnotě. A to je taky jeden z důvodů, proč mi rychlá móda nic neříká a proč miluji vintage. Tak si vybavuji večerní procházky, obědy na zahrádce, rande u řeky a výlety v přírodě. Všechno v těhle květovaných šatech...

Řekněte mi, který kousek je tou vaší stálicí :)

DIY dress, Rebecca Minkoff bag, Mango sandals

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tak ty jsou velmi povedene! Moc te to slusi. :)
    Mam jedny zavinovaci a chtela bych si usit jeste jedny, ale nemam strih. Asi budu muset googlit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám z jedné hodně staré Burdy, už ale ani nevím, kde je. Na Google určitě nějaké najdeš.:)

      Vymazat
  2. Tieto šaty sú skvelé. Páči sa mi ich strihové riešenie i látka. Je dobré, že tých 5 rokov v skrini počkali. Bola by ich škoda. Uži si krásne leto :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím. Některé kousky je prostě dobré opatrovat jako poklady. Po čase se zase najdou v tu správnou chvíli :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images