New in: flat sandals

6/27/2016

Mango sandals

Když jsou slevy, raději se vyhýbám obchodům. Většinou si oblečení stejně nevyberu. Ale to neplatí o botách a kabelkách. Posledním úlovkem jsou tyhle rovné sandálky v Chloé stylu. Líbí se mi, že jsou kožené, v čistém provedení s jednoduchým detailem. Takové kousky mám ráda. Hodí se pak ke všemu. Ke kalhotám, kratším džínám, protože je potřeba ukázat kotníky. Jdou i k sukni a se šaty. Když si ohlídáte délku, nezkracují nohy. Jestli se vám líbí, třeba na ně v Mangu ještě narazíte :) Anebo mi prozraďte, co jste si ve slevách pořídili vy.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Vypadají velmi draze. Tenhle minimalismus se k tvému nynějšímu stylu moc hodí. Na mne se bohužel konkrétně tyto nehodí. Ve slevách jsem si koupila tuniku/šaty z kolekce Siena Miller v Lindexu, protože takovou bych neušila. Za 500,- bych nekoupila ani látku, natož tu krajku.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty jsou naprosto perfektní! Já se v Mangu nedávno dlouze rozhodovala nad dvěma kabelkami... bohužel to bylo tak dlouze, že se vyprodaly, takže smůla, ale po těhle botách bych možná ješě někde zapátrala :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images