Summer in Prague

8/07/2016


Jak si užíváte léto ve městě? Pokud pracujte v kanceláři jako já, tak to asi znáte. Padne šestá, jde se domů a to už moc času do večera nezbývá. Tak jsem v týdnu k nezastavení, ohlédnu se, je tu znova pátek a s ním víkend. Proto není příliš času ani nálady na blogování. Raději trávím čas venku, anebo něco tvořím, protože jsem si usmyslela dvoje šaty, které si chci stihnou ušít a zabalit s sebou na dovolenou.
Když vyjde počasí, snažíme se naplánovat nějaký ten výlet. Takhle jsme naposled byly v Českém Švýcarsku a v Poděbradech. Sledujte můj IG a budete mít tipy, kam na výlet. Pořád je co objevovat a to i v Praze. V neděli jsme si zašli na zmrzku do Crème de la Crème. Z toho dne je i tenhle outfit. Postupně chci navštívit všechny vyhlášené zmrzlinárny. Naprosto jsem se zamilovala. Mají tolik příchutí na výběr, zkusila jsem skvělou levanduli a tiramisu. Ale lákala mě i čokoláda s chilli a slaný karamel...Porce veliké a s dvěma kopečky se budete docela prát.
Na lítání po městě jsou nejlepší rovné sandálky, pohodlné džínové šortky a dovolenkový slamák. Nic nenuceného, prostě letní nálada. 

Jinak mě zajímá váš názor na Instagram Stories...já se ani nedokopala používat Snapchat. Prostě mi ta videa nějak nejdou přes ruku. Teď je to díky IG hned v jedné apce. Ale říkám si, jestli už pak nebudu na tom telefonu viset příliš. Něco jiného je, když jsou oba partneři stejně posedlí, ale u nás to tak není. A já si myslím, že bych s tím byla za chvíli pěkně otravná. Ale zase vás nechci ochudit o zajímavá místa, kam se chystám. Takže si to asi nechám pro tyhle případy. Ona je pak moc tenká hranice, stát se tzv. otrokem sociálních médií, postovat všechny blbosti, co vás za den potkají. Navíc tenhle obsah dělá kde kdo a pak v podstatě není ničím výjimečný. Takže se opakuje dokola to samé, snídaně, oběd, večeře, prasárničky, sem tam běhání, nějaké cvičení, apod. Tímhle vás nechci zatěžovat. Leda, že by vás zajímal i takový obsah. Dejte mi vědět do komentářů. :)

HM hat, Nasty Gal bag, HM denim shorts, Dolce&Gabbana lace top, Topshop sandals

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Moc ti to sluší, hrozně se mi líbí kombinace bot a kabelky :) Mně na instagramu stačí klasické fotky, když chci něco víc, můžu se podívat na blog, popř. na youtube :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, hnědá s denimem a světlým topem je sázka na první dobrou...já si taky myslím, že IG je hlavně o hezkých fotkách a inspiraci třeba na cestování, tipy na restaurace apod. Ta videa jsou jen navíc, ale většinou nic moc neřeknou...

      Vymazat
  2. Já čerpán inspiraci kam v Praze zajít, takže všechny formy :) uvitám

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images