Acne Jensen boots

9/28/2016


Jestli po něčem toužím tuhle zimu, tak to je kabát Max Mara a pak kotníkové kozačky od Acne. Už na ně koukám druhou zimu a tenhle rok do nich chci jít. Líbí se mi univerzální tvar. Nízký podpatek je tak akorát, díky němu nevypadají moc humpolácky a podle mě jdou obout i k sukni nebo šatům, co myslíte? Nedokážu ale odhadnout jak budou vypadat v mojí velikosti 40. Neměla jsem zatím možnost nikde si je vyzkoušet, takže můžu jen odhadovat. Mám ale pár podobných kozaček se stejnou špičkou a i když trochu zvětšují nohu, nevypadají špatně. Pokud je už někdo máte v botínku, budu ráda za tip, jak sedí na noze. Teď ale ten nejtěžší úkol, v jaké barvě a úpravě je vzít? Netušila jsem, že se na tom tak zaseknu. Ale jak se znám, půjdu zase do černé. Když se kouknu na své zimní kabáty, tak je to ta nejpravděpodobnější volba.  Jenže Acne má hned několik modelů v černé. Mají je v klasické hladké kůži, pak se strukturou, semišové, dokonce i s lesklou popraskanou kůží a jemně s nádechem do šedé. Kdybyste si mohli vybrat, po kterých byste šáhli? 

Acne Jensen boots My Theresa

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Pacia sa mi tie cierne strukturovane, bohuzial v mojej velkosti /40/ by to velmi dobre nevyzeralo, mam to vyskusane na inych znackach, spicate topanky mi este viac predlzuju nohu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, mně se taky líbily ze začátku nejvíc, ale mám stejný dojem, že by v mé velikosti zvětšovaly nohu. Ty hladké působí lépe :)

      Vymazat
  2. tyhle boty jsou prostě TOP! Mám semišovou napodobeninu z Manga a vypadají perfektně ke všemu, nicméně z těchto bych brala ty černé strukturované!

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi také ty černé strukturované.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images