Estée Lauder travel kit

11/20/2016


Ať už cestuji autem nebo letadlem, pokaždé řeším místo v kufru a snažím se minimalizovat vše, co jde. Asi tak třetinu místa mi vždycky zabere kosmetika s fénem a hřebenem. Ještěže existují praktická řešení jako jsou cestovní sady. Tuhle jsou si zamilovala, protože v ní jsou cestovní balení mých nejoblíbenějších produktů od EL. 

Obsahuje sérum Advanced Night Repair, o kterém jsem už básnila dávno předtím. Je mé nejoblíbenější a rozhodně ho doporučuji vyzkoušet. Má super texturu, skvěle se roztírá a rychle se vstřebá. Pleť je po něm prostě hezčí a jasnější.

Oční complex Advanced Night Repair Eye si zamilujete. Má stejné složení jako sérům, jen má hustější gelovou konzistenci a skvěle se roztírá. Já ho vždy jemně vklepávám kolem očí a tím pokožku ještě promasíruji.

Další péčí je potivráskový Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme. Výživný a přesto lehký krém na noc. Oblíbila jsem si ho právě kvůli tomu, že není hutný, nezatěžuje pokožku, ale přesto skvěle hydratuje.

Na odlíčení na cestách se hodí i Take It Away Makeup Remover Lotion. Já ho nanesu krouživými pohyby na obličej a potom stríám jemně vatovým tamponem.Citlivě odlíčí makeup bez podráždění a neucpává póry. 

Sérum New Dimension používám přes den před nanesením makeupu. Krásně srovná jemné nerovnosti a zjemní okamžitě drobné vrásky. Pak už stačí rovnou nanést korektor, makeup, pudr a tvářenku.

S tužkou na oči od EL Pure Color Eyeliner mám dobré zkušenosti. Zrovna se mi hodila, protože mi ta stará už docházela. Snadno s ní namalujete linku nebo zvýrazníte spodní řasy. Je měkká a dobře se s ní pracuje, a pokud vám neupadne v koupelně, tak se ani neláme :)

Jediné, co bych v balení vynechala je lesk na rty Pure Color Gloss. Ty já moc nepoužívám, ale proč ne. Má hezký odstín růžové a sladkou vůni.

Jestli půjdete kolem butiků Estée Lauder, tak taštičku omrkněte. Měli by mít více designů s různým obsahem. Bude super i jako dárek pro někoho k Vánocům. A dejte mi tip, kam chodíte pro cestovní kosmetiku nejraději vy :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ahoj Jani, set vypadá super. Na kolik vyjde?
    Já mám ráda luxusní miniatury od Kihles, ke každému nákupu jsem vždy dostala min jednu, většinou tři. Navíc jak u jich kupuji velké produkty, tak pak stačí odlít miniatury a můžu vyrazit. 😊 Jinak od EL jsem si v Amsterdamu na letišti vybrala travel kit s líčením, nekoupila a teď toho lituji... snad na něj zas někde narazím...

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezky set. Ja to vetsinou nakombinuji z toho, co byva jako darek k nakupu. Letos jsem se v USA trochu drzela zpet, protoze mam jeste dost zasob i miniatur.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images