Top over shirt

11/24/2016


Jeden z tipů, jak přežít stylově zimu a nevypadat jako přitom jako pytel brambor, je vrstvení. Když omrknete streetové fotky bloggerek, modelek a módních nadšenců, je právě vrstvení to, co je tuhle dobu spojuje. Můžete tak vytáhnout ze dna skříně opět své oblíbené šaty bez rukávu, šifónovou halenku a znovu je zapojit do hry. Mějte na mysli ale pořád to, aby vám ve výsledku nebyla zima. Pod tenké šaty si můžete vzít rolák nebo dokonce černé skinny džíny, které zahřejí o něco víc než silonky. 

Já začala klasikou...bílou košilí a DIY topem, který jsem si ušila podle inspirace z COSu. Jak se vám to takhle dohromady líbí? Nestojí to moc námahy, přemýšlení a navíc takhle můžete absolvovat denní porady a meetingy. Nic divokého, jen trocha minimalismu a to mě poslední dobou baví nejvíc. Vytáhnu své oblíbené zimní kousky, které jsou z hřejivé vlny, kůže, semiše nebo kašmíru a je mi dobře. 

I když se tuhle zimu objevují výšivky, bohémský styl, trochu retra, punk a rock, já se nějak nemůžu dokopat vybočit ze svých kolejí. Sáhnu po svém oblíbeném svetru, úzkých džínách a vlněném kabátu. Asi je to tou zimou a šedivým počasím. Co vás aktuálně baví? Je nějaký poslední trend, který jste si oblíbili?

DIY coat (similiar) and top (similiar COS), Lindex shirt, Zara pants and loafers (similiar), Givenchy Antigona bag (in different color here)

You Might Also Like

3 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images